Kerrankin oli sellainen treeni, ettei tapahtunut mitään katastrofaalista. Mukava, että välillä onnistuukin, ettei ikuisesti vaan noita takapakkeja. Illalla hallilla treenikaverin kanssa, tuuli oli niin hyytävä ja luntakin satoi, ettei kesäkelien jälkeen tarennut olla ulkona (seliseli)...

Jetan kanssa otin aluksi kiertoja ja se oli kuin lentoon lähdössä, kerran haukahti, jolloin murahdin sille, sitten teki hiljaa. Sai kiertää keiloja, roskista, ihmisiä :)

Virittelysanan kautta seuruuseen. Aluksi vain muutamaa askelta pallopalkalla. Sitten lelu piiloon ja sellainen alo-luokan seuruu ilman palkkaa. Meni kyllä hyvin, Jetta oli levollinen ja keskittynyt, silti skarppi. Juoksu meni vähän huonosti, muut hyvin.

Maahanmeno meni tällä kertaa hyvin. Luoksetulon lopun meinasin ottaa vauhdista, kun oli juoksemassa lelun kanssa kohti, mutta ei Jetta tajunnut yhtään, mikä se semmonen juttu on, että lelu suussa pitäisi tulla sivulle... Liikkeestä seisominen meni myös hyvin, vaikka otin parin metrin päässä sedistä, jotka olivat katselemassa hallin rakennusjuttuja. Pieni häiriökin siis saatiin :)

Hyppy oli pro. Luoksepäästävyydessä ensin reenikaveri, jolloin meni hyvin, sitten rakentaja-setä. Jetta meni sitä moikkaamaan, mutta ei kuitenkaan hyppinyt päälle, mikä positviivisena asiana mainittakoon :)

Välissä Mollan treeni ja lopuksi molemmille paikkamakuu. Tätä ei kyllä usko kukaan, mutta noin 5 minuutin paikkamakuun aikana Jetta vingahti vain pari kertaa :-o Se on varmaan mennyt rikki, kun ei vinkunut enempää ;) Tai sitten auttoi se, että oli saanut ensin reenata ja hössöttää kyllikseen. Vieläkin hieman pohdin näitä kehäänmeno- ja seuruu ym. virittelyjä ja rutiineja, kun tuntuu, että pystyäkseen keskittyneeseen työskentelyyn, Jetan täytyy saada vähän purkaa enimpiä energioita ennen töitä, mutta toisaalta taas, se saattaa helposti kiihtyä melkoisesti leluleikistä. Tiedä sitten, mikä olisi viisainta. Toinen juttu, mikä tuli mieleen oli se, että kun päivällä reenasin sisällä peilin edessä seuruuta ja Jetta tarjosi koko ajan maahanmenoa (vaikka eilen se ei ollut kuullutkaan koko asiasta ;) että onkohan minulla liian samanlaiset käskyt seuruussa ja maahanmenossa (viereen ja ner), että jospa se helposti sekottaa nämä käskyt keskenään. Täytyy ainakin miettiä sanojen painotusta eri tavalla.

P.S. Kuulin tänään, että Pellossa jyllää täi-epidemia koirien keskuudessa. Toivottavasti emme sitä riesaa saa mistään.