Aamutunnari kotipihalla. Tuntui että eilisillan sähellystunnari vaikutti vielä tänään. Taisi nostaa yhtä väärää (muistaakseni), mutta ainakin sähelsi kapuloilla ja tökki niitä. Toistettuna oli parempi, en ees muista enää, kumpi oli ensin ympyrä vai rivi.

Iltatunnari hallilla reenin yhteydessä. Kierrokset korkealla, kun toinen koira teki vieressä. Suu auki häsläs kapuloilla, nosti yhtä ja tökki muita. Toi kuitenkin oikean. Ympyrä, jonka laittoi liikkuri.

Toistettuna rivissä. Nyt oli vähän parempi, mutta silti tökki vääriä. Samat vieraat kuin aiemmassa, mutta vein itse pihdeillä.

Johan se saatiin näkyville, mitä käy, kun häiriötä ja kierroksia tulee lisää. Ettei ole tunnari lähestulkoonkaan valmis, mutta positiivisena asiana pidettäköön, ettei kuitenkaan yrittänyt palauttaa väärää.

Muuten otin reenissä paikkamakuun alkuun, hyvä hiljainen, ei edes lonkkaa!

Liikkeestä istuminen, tosi hyvä ja ilman yhtään apua!

Luoksetulo, ennakoi alkumaahanmenoa, enkä meinannu saada millään pysymään istumassa. Suora luoksetulo, tuli suoraan eteen istumaan.

Metallinouto. Hyvä!

Hyppynouto, huono. Kapula meni vinoon, kiersi palatessa. Otettiin sitten aika monta toistoa, niin että pitää se hypätä palatessaki, vaikka kapula ois missä.

Kaket. Ensin läheltä vaihdot, melko hyvät. Yksi täydeltä matkalta istumaan ja siitä pallopalkka.

Ruutu. Kaarsi ensin luokstulon merkeille, mutta muutti mielensä ja meni ruutuun. Palkkasin, vaikka en ollut satavarma, onko takaa sisällä :( Ois kai pitäny kävellä kattomaan.

Lopuksi se tunnari vaan.