Jeeeeeeeeeeeee!!!!!!!

Se on sittenkin mahdollista! Se ykkösten saanti :) Torniossa eilen tokoiltiin hallissa. Tuomari Allan Aula, liikkuri Anne Helander, lopputuloksena 293 pist. KP, sij. 1/7. Sanomattoman onnellisia lopputuloksesta ja taas jaksaa yrittää... Kun välillä saa yhden ykkösen, niin toivo elää, että niitä taas joskus on mahdollista saada lisää :) Yksi ykkönenhän se TVA:sta enää puuttuu :)

Kuuntelin koko menomatkan Tornioon tsemppimusiikia (Norjan reissun musaa), joka saa minut aina hyvälle tuulelle. Päätin jo mennessä, että tänään meillä menee hyvin, ollaan iloisia ja nautitaan! Loppu on historiaa ;) Jos videollakin näkyy naamalla idioottimaista hymynirvettä, se johtuu yksinkertaisesti siitä, että päätin olla koko kisan läpi onnellinen ja onnistunut. Mielen mahti on ihmeellinen asia. Olin kyllä flunssassakin, mutta mitäpä siitä. Lisäksi kisapaikalla minua oli auttamassa ja tsemppaamassa ihana ystäväni Anne, jonka kanssa näemme nykyisin ihan liian harvoin, vaikka asummekin melko lähellä! Toimivan avustajan läsnäolo Jetan kaltaisen koiran kanssa on korvaamaton apu. Esimerkiksi jätin halliin sisäänmenon ihan viime tippaan, ettei Jetta ehdi kasata turhia kierroksia ennen kehäänmenoa, se kun on mestari siinä lajissa.

Tosin eka kehään meno meni niin viime tippaan, että juoksin kehään hengästyksissä, mutta ainakin oli tsemppi päällä ;) Seuraamisen alussa Jetta oli ihan unessa, päiväkävelyllä. Mutta sitten juoksuseuruun aikana se heräili kisafiilikseen :) Fyssarikäynnin ansiosta Jetta oli vetreämmässä kunnossa, eikä mm. jättänyt seuruussa istumisia tekemättä. Maahanmeno on edelleen jäykkä, ja menee "vaiheittain" maahan, mutta ainakin se teki myös ne maahanmenot (paitsi luoksetulossa vasta toka käskyllä). Kylläpäs osasikin tulla ilahtunut ja onnellinen olotila tuosta kisasta :)

Erityiskiitos vielä Annelle tsemppauksesta ja videon kuvaamisesta.

Video kisasta.

Liikkeet normijärjestyksessä, ruudusta poikki, me kolmantena vuorossa.

Pisteet:

Paikkaistuminen 10.
Paikkamakuu 10. Hyvin omalla vuorolla alas ja ylös, ei ollut mennyt edes lonkalle.
Seuruu 9. Sen jälkeen kun juoksuosuuden aikana heräsi alun koomasta, suht ok menoa :)
Zeta 10. I-S-M, taisin pikkusen avustaa ja sitten maahanmenossa meinasin kattoa taakse, kun tuntui, ettei se ehkä menekään. Unohtui, ettei saa taakse vilkuilla :)
Luoksetulo 8. Pysähtyi seisomaan kutakuinkin ok, mutta maahanmenoon piti antaa toinen käsky. Viimisen pätkän olisi voinut tulla reippaampaa vauhtia.
Ruutu 10! Jäi merkin eteen merkillelähetyksessä, mutta muuten oikein hieno!!
Ohjattu 10! Oikea. Olisi voinut mennä merkille reippaammin, mutta UPEAA, että tämä ohjattu nyt onnistui!!! Sehän on ollut välillä totaalisen hukassa koko nouto! Tai siis suunnat.
Tunnari 8. Kun olin selin, virnistelin idioottina ja päätin, että nyt onnistuu tunnari! Jetta yritti kaikkensa, ettei tarvis lähteä kapuloille, menasi, että jospa lähtis tästä vaikka yleisöä tai liikkuria moikkaamaan. Toisella käskyllä meni kapuloille, ja kun näin, että on suurinpiirtein kapuloiden lähellä, pistin silmät kiinni (se ei kai kiellettyä ole;), koska Jetta saattaa ottaa turhaa painetta minun tuijotuksesta. Kyllä se omansa sieltä lopulta löysi :)
Kaket 9. I-S-M-S-I-M. Tässä sarjassa Jetta jostain syystä aina jättää tuon viimeisen istumisen tekemättä (ja me Jetan kanssa molemmat tiietään se ;), ja tälläkin kertaa siihen tarvitsi toisen käskyn.
Ei haittaa, ykkönen mikä ykkönen!!! :)

IMG_9280%20%28Kopio%29-normal.jpg
293 pist, KP, sij. 1/7.