Oli ihan semmonen olo, ettei ois millään jaksanu eikä huvittanu lähteä reenaamaan. Oli pakko raahautua hallille, koska oli yleinen toko-vuoro ja ovet täytyy olla auki. Tosin ei siellä ollut ketään muita, joten sama vaikka en olis mennytkään. Aamulla oli käyty pitempi vaunulenkki ja iltapäivällä vielä pyörälenkki, että Jetta sai juosta enimpiä energioita vähemmäksi. 

Omasta haluttomuudesta huolimatta, ihan ok treeni ja Jetalla oli kova vauhti päällä. Onneksi tänään ei mitään ääntelyälyttömyyksiä ilmassa. 

Aloitin seuraamisella, erityisesti käännöksillä. Jos ei tullut hyviä käännöksiä, autoin namilla. Seurautin siksakkia, nyt oikeat käännökset olivat paremmat, mutta vasemmissa kontakti tippui.

Ohjatussa vuorossa vasen. 6 metriä kapula takana. Vein merkille, lähti oikealle, pysäytin, laitoin uudestaan merkille. Pyörähti uudestaan oikealle, pysäytin. Kolmannella kerralla lähti vasemmalle, juoksi hetken, oli vähän hukassa, mutta juoksi vaan oikeaan suuntaan ja lopulta bongasi kapulan. Namipalkka. Erikseen yksi nosto, josta luovutuksesta nami ja sitten pallo. Miten mulla on tullut sellainen olo, että oikea on sille vahvempi? Vaikka molempia suuntia on otettu vuoropäivinä, joten tasan yhtä paljon kumpaakin puolta. Vissiin siinä sitten "kätisyys" vaikuttaa, vai mikä lienee... 

"Idari", tosin asennot erikseen palkaten, tänään jokainen asento onnistui eka käskyllä! Ensin otin seis (koska vaikein), en ottanut kestoa, vaan palkkasin heti. Istussa ei ongelmia. Maahan - tavoitteena saada pysymään suorassa, vaikka menen taakse. Ajattelin, että kierrän ihan hännän takaa, ettei ehdi kääntyä lonkalle, mutta ehti silti. Laitoin nenän alle namin, jota sai vahtia, niin sitten pysyi suorassa sen aikaa, että pystyin käväisemään sen takana.

Lopuksi pitkä paikkaistuminen, 3-4 minuuttia. Sen aikana tuli halliin ihmisiä ja koira. Olivat alkamassa treenaamaan agia. Pyysin, että kantavat esteitä vasta istumisen jälkeen, koska arvaan, että se olisi ollut ylivoimainen häiriö tässä vaiheessa. Nyt rauhallisissa oloissa oikein hyvä istuminen. Kontaktia ennen namikupille menoa n. 10 sekuntia, eikä vilkuillut, vaikka toisessa päässä hallia oli liikehdintää.