Se että tänne ei ole ilmestynyt mitään stooria, meinaa ettei oo reenattu mitään.

Viikonloppu meni toko-agi-kisoissa. Jetan piti tokoilla siellä, mutta peruin ja olin vaan töissä kisoissa. Pääsi se kuitenkin kisaamaan, Maijan kanssa avoon häiriöpaikkamakaajaksi. Ainakin se tuotti häiriötä parhaan kykynsä mukaan vinkumalla. Onneksi oli hiljaa ja asiallisesti itse makuun ajan. Oottelu vaan riipi sen hermoja. 

Tänään saatiin Maijan kanssa kuningasajatus, että laitetaan kypäräkamera (joka on lainassa) koiran valjaisiin kiinni ja katsotaan miltä treenit näyttää koiran näkökulmasta. Kamera kiinni valjaisiin ja heitin Jetalle palloa, että tottuu hökötykseen. Kamera oli vähän huonosti kiinni ja pamautti Jettaa kylkeen, niin sen jälkeen se oli varma, ettei tämän hökötyksen kanssa voi ottaa askeltakaan. 

Kokeilin kuitenkin rohkeasti ohjattua hökötyksen kanssa, mutta ei liikkunut minnekään. Olisin niin halunnut nähdä, miltä homma näyttää koiran vinkkelistä. Kun otettiin kameravaljaat pois, sitten liikkuikin varsin liukkaasti, joskin väärään suuntaan. Pysäytin ja lähetin uudestaan, niin menihän se ok. Vielä merkki+nouto yhdessä. Hienosti. Lopuksi merkki palkaten.

Ruudussa niitä keskustaanmenoja. Voi elämä, että on vaikeaa osata päättää, mikä se oikea palkkauspaikka on ja saada vielä koira siihen hakeutumaan. Parista eri suunnasta. Lopuksi olin uhkarohkea ja otin merkin (ilman palkkaa) + ruutuunjuoksun (palkka ruudussa) ja ehkä hieman vastoin odotuksia se jopa onnistui.