Yleisellä tokovuorolla illalla hallilla. Olipa tosi kiva, kun Annika tuli kaveriksi treenaamaan! Muuten olisinkin ollut siellä yksin.

Jetta teki toisena. Aloitettiin paikkamakuulla. Molemmat koirat olivat tosi hiljaa, rauhallisesti ja nätisti! Jetta oli mennyt makaronille, mutta se nyt ei ollut yllätys.

Seuraamista.Liikkeenohjauksella. Jetta ei ottanutkaan häiriötä LO:sta, niin kuin luulin. Ihan asiallista seuruuta.

Luoksetulo. Vau mikä seisahtuminen, oli pakko palkata. Kun oli tulossa pallon kanssa kohti, yritin saada maahan. Ei onnannu. Ilman palloa hyvä. Eteen, ei vinoon!

Liikkeestä istuminen. Hyvä.

Ruutu. Jäi koko ajan etureunaan. Otin muutaman toiston, mutta aina tuppasi jäämään eteen. Loppuosa erikseen. Ok.

Kaket mielen rauhoittamiseksi ennen tunnaria. Hyvä istuminen, kävin palkkaamassa. S-M-S oli hyvä, palasin ja palkkasin namilla.

Lopuksi tunnari. Ensin yhden piilottaminen (hiekkaan). Jetta haisteli tarmokkaasti, mutta ei jostain syystä löytänyt, ja otti häiriötä ihmisestä, joka juuri tuli sisään. Lopetti haistelun ja alkoi juoksennella ruutuun, läppäämään alustaa ja toi alustan. Menin lähemmäs piilotuskohtaa. Jetta ei löytänyt ennen kuin oli ihan kohdalla. Toiseen suuntaan kasa, jonka takana oma  piilottamatta. Meni hienosti sinne, nosti oman, mutta tiputtii taas! Mikä tuo tiputusjuttukin nyt sitten on! Otti kuitenkin suuhun palikan uudestaan, joten kehuin vähän ja sain tuomaan perille. Päivän ruoka palkaksi.