Pientä on ollu treenailut viimeaikoina. Tunnaria olen ottanu jonkun kerran pihalla. Epäröinti on tullut takaisin ja vääriäkin on nostellut. Jämähtämistä on ollut myös, mutta ei niin pahaa kuin aiemmin. Jähmettyy hetkeksi ja pian jatkaa työskentelyä. Juhannusreissussa otin kerran zeta-asennot.

Tänään hallilla iltasella Maijan kanssa. Tällä kertaa Maija saikin reenata Jetan. Ensin seuraamista, mie käskytin. Tiiviin sorttista, jokunen vino perusasento, mutta muuten hyvää. Intoa ainakin oli.

Hyppynouto. Lähti noutoon minun käsky-sanasta, muutama harjoitus odottamista. Yhdellä kerralla kapula lensi niin pahaan paikkaan, ettei Jetta meinannut löytää ja oli jo luovuttamaisillaan, mutta sitkeästi jatkoi työskentyä ja Maija palkkasi heti kun Jetta löysi kapulan. Saatiin yksi onnistunut ja yksi vauhtinouto. Tuppasi ennakoimaan jokaista asiaa (luovutusta, sivullesiirtymistä jne.)

Viilentelykaket. Tuppasi tulemaan vähän eteenpäin :o

Tunnari. Sekin siis Maijan kanssa. Menin sivumalle, ettei ottaisi minusta paineita, Maija vei kapulat ite. Ensin kävi pikku lenkin, vissiin ihmetteli, missä olen, mutta kun meni kapuloille, hyvä haistelu. Superpalkka oman nostosta. Paitsi että Jetta ei tällä kertaa pitänyt rustoa ollenkaan superpalkkana, vaan jäi vaan toljottamaan sitä ;)

Niin se juhannus! Pyryn kummien perheen kanssa vietettiin karavaanarielämää Mellajärven leirintäalueella. Siellä oli myös miljarditsiljoona mäkäräistä ja sääskeä, huh! Ja pääsihän sielläkin vähän kisailemaan, vaikkei koiran kanssa. Voitin hopeaa ilmakivääriammuntakilpailussa :) Muissa kilpailuissa eivät vaunukuntamme jäsenet hankkineet mainittavaa menestystä.  

Kuvakertomus juhannusretkestä:


(Kuva on otettu yöllä, joten puhe keskiyön auringosta ei siis ole liioittelua ;)