Lenkin jälkeen Jetta pääsi treenaaman Maijan kanssa agilityä.

Agilityn jälkeen Jetta pääsi treenaamaan tokoa. Hallin pihalla. Seuraamista. Perusasennoissa lintsaili ihan tosissaan. Pitäisi nyt kai treenata seuraamista ainoastaan avustajan kanssa, että toinen voi katsoa, että asennot ovat suorat.

Luoksetulo, hyvä loppuasento. Kiertojen kanssa meinasin treenata stoppia, mutta kun sopivaa kiertokohdetta ei ollut, ei ollut oikenin menestystä. Yritin laittaa putkeen ja siitä olisin stopannut, mutta ei se minun ohjaamana oikein mennyt putkeen. Yritin kierrättää merkkiläjän ympäri, muttei sekään oikein onnistunut. Muutaman kierron sain kuitenkin onnistumaan, joista yhdessä stoppi. Ei nyt maailman paras, mutta ei juuri huonoinkaan.

Metallinouto. Ok. Hyvä luovutusasento.

Tässä vaiheessa Jetta oli jo ihan tööt, joten pieni juoma- ja lepotauko välissä. 

Olin aikonut ottaa ruudun, mutta jätin sen väliin, kun koirassa näytti olevan jo virta vähissä. Liikkeestä istumisia. Ensin vapaasta liikkeestä, olivat ihan hyviä. Halusin saada yhden onnistumaan myös seuraamisesta, ja taisi olla jotain 4. yritys kun onnistui. 

Tunnarin piilotus. Etsi hyvin puskan joukosta, mutta tapansa mukaan tipautti ensin löydettyään palikan. Nosti kuitenkin itse. 

Hyppynouto. Ensin kutsunoutona, sitten kokonaisena. Hyvä.

Mollan kanssa paikkamakuu. Tässä vaiheessa iski sellainen ötökkähyökkäys, etten raskinu makuuttaa kuin jonkun minuutin verran. Sen ajan oli suht hyvin. Kiitokset asianosaisille treeniseurasta! :)

Treenien päälle vielä pieni kävely ja sen jälkeen olikin kotona väsymystä tuhiseva pikkukoira :) Maaru-hoitokoirakin palaili tänään kotiinsa.