Eikö niin, että reenissähän sen pitää tapahtua, että pääsee puuttumaan virheeseen, ettei se tule sitten kisoissa.... Psyykkaan tässä itseäni, kun Jetta karkasi paikkamakuusta. Olin menossa näyttelyreenien reunalle treenaamaan, mutta niitä ei ollutkaan, koska ketään ei ollut paikalla. Ensin tein normisatsin liikkeitä ja paikallaolo lopuksi.

Jetta jäi makaamaan keskelle autiota pallokenttää ja itse menin hallin nurkan taakse. Kesti hyvin sen, että vein reenikamat autoon. Sitten tuli autolla peko-täti hallille ja alkoi iloisesti jutella jotain. Sitä ei kestänyt Jetta, vaan lähti kuin tykin suusta ja juoksi mamman helmoihin. Ei muuta kuin homma alusta. Pysyi sitten. Mutta toivottavasti mitään yhtä älytöntä ei käy kisoissa.

Itse treeni meni ihan liiankin hyvin! Seuruu oli hyvää, perusasennot ok. Maahanmeno hyvä, myös loppuasento. Luoksetulon loppuasentoa ja sivulletuloa erikseen, stoppi erikseen, hyvä! Seisominen hyvä. Nouto tosi hieno, suora loppuasento ja hyvä sivulletulo. Kakeissa ennakoi yhtä maahanmenoa.  

Onneksi vielä kaiken ehtii pilata ennen kisoja, sillä on huono merkki, jos liikkeet on liian hyvässä kunnossa tässä vaiheessa.