Ensinnäkin, Jetan ketale pääsi taas nappaamaan suuhunsa korvasienen :( Tämä oli eri paikka kuin missä se aiemmin pääsi niihin käsiksi. Harmittaa, häviäisivät jo tältä kesältä mokomat myrkkysienet. B-vitamiinitabletti taas pennulle, toivotaan, ettei mitään pahempaa tule.

Reenit otettiin oikeastaan vasta iltasella. Ensin yhden askeleen seuruita juustopalkalla. Menivät hyvin, Jetta oli tarkkaavainen. Päätin hetken tauon jälkeen yrittää namiseuruuta. Ensin ei onnistunut ollenkaan, Jetta oli aivan poikittain ja väljästi ja kun tästä ei namia saanut, lähti loikkimaan muualle. Tämä toistui vielä pariin otteeseen. Mutta sitten otin Jetan sivulle ja lähdin siitä namiseuruuseen, niin sitten jokin loksahti Jetalla päässä, ja homma alkoi sujua, suurehkolla voltilla vasempaan. Jetta on nyt myös kasvanut sen verran, että voin olla itse suorassa. Ei hullumpi juttu. Otettiin metallikapulalla noutoa. Heitin kapulan ja Jetta syöksyi perään, juoksin itse poispäin lelua heilutellen. Jetta tuli lähelle kapulan kanssa, mutta ei tahtonut irroittaa siitä, eikä halunnut vaihtaa leluun. Kehusanan avulla ja juuston nenään kiinni tökkäämällä irroitti kapulasta ja sai palkaksi leluleikit :) Pienen tauon jälkeen vielä luoksetulo. Sami piti kiinni ja kun kutsuin, Jetta tuli kovaa vauhtia ja sai lennosta palkaksi leluleikit. Muutama kake-asennonvaihto ja tällä kertaa käsiapua seisomiseen tarvitsi aika vähän. Lopuksi vielä pieni leikki niin, että revitin vähän, päästin irti ja kun Jetta hyppäsi minua vasten tyrkyttämään lelua, jatkettiin leikkiä vielä. Siinäpä tämän päivän hommat.

Sittenpä sitä voisikin alkaa pikkuhiljaa juhannuksen viettoon :) Mukavaa juhannusta kaikille! Lauantaipäivä minulla kuluukin talkoillessa Rovaniemen näyttelyssä.