Aiemmin päivällä Jetan kanssa muutama perusasentoharjoitus ja kaken seisomaan ja istumaan menoja (pomppaa helposti vinoon vasemmalle, täytyy katsoa, ettei tuosta muodostu tapaa). Makupalana sattui olemaan vaan kuivamuona, niin se nyt ei niin huippupalkkaa ollut, mutta kyllä se niilläkin onnistui.

Iltasella koulun kentällä otettiin juttuja, joita ei vähään aikaan ole otettu, mutta aloitettiin kuitenkin perushommilla. Sivullaolo-kontaktia (hyvin meni :), askeleen seuruita namin kanssa sekä namiseuruuta. Sen jälkeen luoksetulo lelupalkalla (hyvä!), metallinouto, jossa jopa vaihtoi leluun vain aivan pienen arpomisen jälkeen. Merkkiä otettiin myös kerran, vauhti oli kova, mutta kaatoi merkin mennessään. Mitenkähän se hoksaisi tuon, ettei sitä merkkiä ole aivan pakko kaataa. Vauhtia oli kuitenkin kovasti ja reenaajana iloinen pikku pentu :)

Mitzu sen sijaan hyytyi kuuman sään vuoksi (tai jotain), ruutureeni meni hyvin, mutta seuruu oli lötköä, ohjatussa jäi kauas merkistä, eikä meinannut millään hakea oikeaa vaan tuppasi keskelle ja tunnarissakin nosteli vääriä. Oli sellainen väsyneen ja löysän oloinen kaikkiaan. Noh, ensi kerralla yritetään sitten paremmin :)