Maijan ja perheen kanssa iltasella hallilla.

Hyppynouto. Meinasi käydä vähän hullusti tai vähän kävikin. Reenasin vinoja palautuskulmia eli heitin tahallani tosi vinoon, että joutui kiertämään reippaasti paluuhypylle. Eka hypyllä jouduin ohjaamaan vähän käsillä, että hyppäsi takaisin. Toinen hyppy meni hienosti, mutta paluumatkalla kolautti tosi pahasti metskun hyppyesteen laitaan. Iskun voimasta kapula tipahti suusta, Jetta kylläkin poimi sen ja palkkasin heti lennosta lelulla. Pitäis kattoaki sen suuhun, ettei hajonnu kovin montaa hammasta. Otin yhen kerran vielä helpon heiton lelupalkalla. Lisäksi pari kertaa ihan motivaationoutoa, joista eka oli tosi varovainen. Toiseen hetsasin kunnolla, niin meni reippaasti kapulalle.

Zeta. Ensin asennot vapaasta liikkeestä. Hyvät! Seuraamisen ja törppöjen kanssa M-S-I. Muut olivat tosi hyviä, myös seuruu, mutta vika istuminen ei onnannu millään. Ois vaan menny maahan koko ajan. Lopulta sain onnistumaan pääavun kanssa.

Kaket, läheltä, tekniikkaa. Ihan hyviä vaihtoja. Ei tosin malttanu pitää asentoa niin kauaa kuin oisin halunnu, vaan alkoi arvailla seuraavaa asentoa.