Hupsista, kuinkas sitten kävikään! Tänään ehdittiin ottaa varsinaisen treenin lisäksi vielä kaksi muutakin treeniä.

Maija oli lähdössä hallille alkuillasta, joten enhän voinut kieltäytyä, kun oli treeniseuraa tarjolla :)

Treeni 2.

Koska otin aiemmin jo (enemmän tai vähemmän) kaikki muut liikkeet, jäljelle jäi vain paikkamakuu ja hyppynouto. Mukavana lisähaasteena oli agi-treeniporukka, joka samalla rakenteli rataa halliin. Hyppynouto oli hyvä. Namipalkka ja erikseen vielä sivulle.

Otin pitkän suoran pätkän seuraamista. Seurautin hallin päästä päähän ja otin vain pari perusasentoa välillä. Paljon kehua, vähän (nami)palkkaa.

Paikkamakuu, noin 5 minuuttia. (Siis miten siinä uudessa superhypergigapuhelimessani ei ole sekuntikelloa tai ajastinta?!?!) Alkuun kamut huuteli hämäyskäskyjä, mutta Jetta ei mennyt lankaan. Oli olosuhteisiin nähden loistava! Monty treenaili jotain vieressä, sille naksuteltiin ja ehkä lelupalkattiinkin. Agi-esteitä kannettiin edestakaisin Jetan nenän edessä, ja Pyry ryömi putkea edestakaisin ihan vieressä. Jetta oli ihan hiljaa (kai) eikä mennyt edes lonkalle :o Kävin välillä kehumassa. Lopuksi otin sivulle, kehuin vähän ja siltin. Vapautin ja Jetta sai palkaksi tehdä pari temppujuttua Maijan kanssa.

Treeni 3. 

Illalla vielä tunnari kotiportailla. Vietiin yhdessä (tai Jetta kutsui itse itsensä) riviin 3 + oma. Mentiin vielä sisälle ja toistesta ovesta Jetta sai mennä noutamaan. Kapulat olivat lähekkäin n. 10 cm välein. Jetta nuuski moneen kertaan, mutta lopulta bongasi oikean. Tai huomasi sen aiemminkin, mutta ei ollut kai varma. Kapulaa oli hajustettu kädessä muutama minuutti. Palkaksi rustoluu.

Maijalle naureskelin, onko nyt niin, että jos Jetta on tehnyt jo yhden evl:n läpi samana päivänä, niin sitten toisella kerralla se malttaa keskittyä ja ottaa aivotkin mukaan hommiin ;)


Päivän kaverikuva.


Ulapalle mieleni tekevi...