Niinpäniin, se oli taas opetus nro 1571, älä koskaan treenaa silloin, kun ite olet huonolla tuulella, vihainen tai ärtynyt. Pari edellistä päivää olo oli ollut kuin p*seelle ammutulla karhulla. Varmaan liikaa mökkihöperyyttä ja taistelua 2,5-vuotiaan kanssa. Meni kyllä reenitkin tehokkaasti pieleen, kun muka oli kuitenki pakko reenata.

Tänään sitten puolestaan oli pitkästä aikaa kiva päivä, uusi hyvä lenkkimaasto ja Maijan ja lauman kanssa kunnon lenkki heti aamusta. Sen päälle reenit, jotka oli ihan asialliset :)

Treeni 1. Hallilla aamupäivällä.

Heti ekaksi ruutureeni, kun Jetta on aina halliin sisälle tultaessa ihan ylikierroksilla. Maija oli näyttämässä ruutua ja apupalkkaamassa siellä. Hyvin meni Jetta ruutuun! Muutama toisto. Ilman merkkiä nyt.

Ohjatu suunnat. Vasen. Namikupeilla edelleen. Meni kaikki toistot vasemmalle (muistaakseni). Lopuksi yksi merkille lähetys ja vasemmalle lähetys, meni hyvin, superpalkka.

Luoksetuloa meidän välillä lelulle laukottamalla. Tosi kova vauhti. Seis oli hyvä. Maahan ei mene enää ollenkaan. Mitenkähän tuon sitten korjaisi? Monta suoraa välillä.

Treeni 2. Yleisellä tokovuorolla illalla, Maijan kanssa.

Zeta, itekseen, kokonaan, mutta osista palkaten. M-I-S, hyvät asennot! Ei arvailua, pysyi hyvin, mukaanlähdöt ja seuruu ok.

Ohjatun suunnat. Oikea. Muut kaikki meni hyvin oikealle, paitsi yhden väärin vasemmalle. Jäi jo merkille vinoon sinne vasemman suuntaan ja sinnehän se sitten meni. Lopuksi vielä merkki + oikea, hyvä!

Perusasentoon tuloa. Pari ekaa oli vinoa, sitten ok. Seuruun liikkeellelähtö + palkka.

Olikohan muuta? Ainakin temppuilua. Yritin opettaa kosketuskeppiä, mutta ei tahdo onnistua, aina meinaa ehtiä napata pallukan suuhun :D Alettiin opetella pää alhaalla peruuttamista. Lisäksi normi pujottelu-, heippa-, köpsis-temppuilua. 

Tähän mukavaan päivään kylläkin tylsä jatko, sillä Pyry sairastui flunssaan ja huomenna pitäisi päästä Rovaniemelle, Jetalla on hieronta.