Jetan ainoa todellinen aktivitetti tänään pienen metsälenkin lisäksi oli makkararuutu. Tallasin ruudun sammaleiseen metsään (tekisin mielummin pellolle, mutta pitäisi selvittää, mihin voi tehdä). Jouduin menemään aika kauas (kaverin talon) pihasta, koska pihan tuntumassa oli niin paljon muurahaisia. Jetan kanssa sitten lähdettin kävelemään metsään, Jetta veti hihnassa kuin possu, mitä lienee kuvitellut menevänsä tekemään :) En näyttänyt ruutua sille erikseen, vaan halusin seurata, mitä tapahtuu, kun tulemme ruudun kohdalle. Jetta pongasikin ruudun itse ja alkoi imuroida makkaranpalasia. Aluksi vauhtia oli liikaa, mutta kun oli hetken tohottanut ja kerännyt nameja, rauhoittui sen verran, että alkoi oikein nuuskusttaa. Oikeastaan siis (kai) ihan hyvä reeni. Siihen päälle pieni metsäkävely ja Jetta muuten pysyi hyvin melko lähellä, kun oli sille aivan vieras maasto.

Viikonloppu kuluukin nyt sukuloidessa, sukujuhlissa ja mökkeillessä (hyvästi sähköt ja muut mukavuudet :), jospa alkuviikosta palaisi taas "sivistyksen" pariin :)

p.s. Jetta sai vihdoin oman sivun tuonne meidän nettisivulle (noloa miten kauan siinäkin kesti :) Edelleenkin kotisivutilaongelma on ratkaisematta, mutta menkööt nyt hetken näin. Elisa tarjoaa hulppeat 500 megaa tilaa Soneran kypyistä 25 vastaan. Mutta Elisan liittymää tänne peräkylään ei saa, joten jos haluan pitää tuon sivun, niin sitten täytyy maksaa kotisivutilasta erikseen ja nettiyhteydestä erikseen. Katsotaan, minkä kehittävän ratkaisun tähän voisi löytää...