Olipas tänään mukava koiramainen loppiaispäivä.

Ensin rämmittiin puolisentoista tuntia lumessa mettässä Maijan ja lauman kanssa. Sen jälkeen reenattiin hallilla. Alkuillasta saateltiin Maija vielä Jetan (ja Pyryn) kanssa kotiin. Jetta on ollut hiljaista koiraa loppuillan ja nukkunut jossain näkymättömissä :))

Hallillakin tuntui, että siltä oli ihan puhti pois reeneissä. Varmaan sen huonohko kunto ei oikein kestänyt enää treeneihin asti lumessa tarpomisen jälkeen.

Ensin Jetta sai tehdä vähän hyppytekniikkatreeniä Maijan oppien mukaan (rimat maassa). Tavoitteena on mm. oppia paremmin arvioimaan ponnistuskohtaa ja parantaa koiran koordinaatiota. Hyvää reeniä, vaikka agility on jo taakse jäänyttä elämää. 

Meinattiin reenata luoksetulon stoppia agi-putken kanssa sekä ruutua putkipalkalla, mutta Jetta ei tuntunut oikein ymmärtävän näiden kahden asian yhteyttä. Putken kautta kierrättämällä sai hyvän luoksetulon eteenistumisen. Samoin onnistui seis, kun olin tarpeeksi lähellä putken päätä pysäyttämässä. Mutta kun jätin putken toiseen päähän oottamaan ja otin luoksetulon putken läpi pitkältä matkalta, sen jälkeen stoppi ei onnistunut millään. Tein myös sellaista, että putkesta olisi päässyt suoraan ruutuun, mutta ei Jetta sitäkään ideaa oikein hoksannut. Sitä paitsi se oli muutenkin jotenkin veltolla päällä ja ehkä vähän innoton. Varmaan liian väsynyt lenkeistä, kun ei ole nykyisin oikein tuollaiseen luksukseen enää tottunut. 

Kaketreeniä. Läheltä. Mitään järisyttävän uutta ei ilmaantunut, samat ongelmat edelleen. 

Pari liikkeellelähtö seuruussa virallisesti liikkurilla. Oli sen verran huonoja aloituksia, ettei niistä viittiny palkata, joten palkkasin heti kun oli hyvää. 


Puuttuuko joku?


Koko lauma hetkeksi poseeraamaan lumessa tarpomisen lomassa.
Monty, Maaru, Silla ja Jetta.


Maaru tuumasi, että tämä on niille, jotka kulkevat omia polkujaan ;)