Kävin Jetan kanssa tekemässä muka häiriötreenin keskellä kylää olevalla hiekkakentällä, mutta ainoa häiriö, joka paikalle sattui, oli tietä pitkin tallustellut kissa. Hiljaista oli kylällä.

Seuraamista, palkkailin taaksepäin nameilla. Sitä tavallista.

Liikkeestä maahanmeno. Otin tahallani ylipitkän seuruun siihen alkuun ja taas se teki sen, meni itsekseen maahan. Eikä ollut edes liikkeenohjaajaa.

Luoksetulo, palkka heti stopista. Sen jälkeen vielä seisomasta eteen. Istui aavistuksen oikean jalkani eteen. Ja jäiköhän vähän vielä vinoon sivulletulossa? Loppusennon ja sivulletulon hinkkausta.

Seisominen, oli hyvä, ei ennakoinut, vaikka otin pitkästi seuruuta. Palkkasin eka namilla, kun palasin viereen. Kun siirryin taakse, siirsi vähän etutassua. Perusasento ihan ok.

Nouto. Yksi pito ensin. Taas palautuksessa istui vähän oikean jalan eteen. Pari kertaa vielä luovutusasentoa. Meinasin ottaa vauhtinoudon, jota ennen piti kuitenkin tehdä pari kakevaihtoa, i-m-i, hyviä. Sitten sai noutoluvan, kävi kapulalla, mutta nostikin vieressä olevan roskan, tiputti sen ja palasi minun luo. Mikähän tuokin nyt sitten oli? Uudella noutokäskyllä haki kapulan, palkka vauhdista.

Lopuksi paikkamakuu. Kun menin auton taakse piiloon, yhtäkkiä Jetta tupsahti siihen minun viereen. Siis karkasi makuusta. Voi pyhä sylvi. Mitä se vielä tuollaista tekee? Eikä edes ollut yhtään mitään häiriötä. Vein takasin, ja sitten se makasi siellä ja oli hiljaakin, mutta kumma, että eka kerralla ei pysynyt.

Kotipihalla otin vielä hyppyä.