Tänään Jetta ei treenannut mitään eikä eilenkään, lukuun ottamatta tavallisia ruokakuppi-istumisia ja ovenavaus-istumisia sekä arkiluoksetuloja. Eilinen päivä meni Rovaniemellä ja olivat huoltamossa tilanneet väärän osan autoon, joten auto on edelleen katsastamatta. Jetta on osoittanut kuitenkin uudet ulottuvuutensa löytymällä mm. tv-tason päältä dvd-soitinta ja digiboksia kaivelemasta sekä seisomasta oman nojatuolinsa selkänojan päällä etutassut ikkunaa vasten. Ei mitenkään voi arvata, mihin paikkaan pentu seuraavaksi pinkaisee, vaikka kämppä on sentään sisustettu pentuystävälliseen muotoon (= mitään syötäväksi kelpaavaa ei pitäisi olla 1,5 metriä alempana :))

Käytiin tänään retkellä. Oltiin menossa yhdelle tosi kivalle laavulle, joka sijaitsee erämaalammen rannalla. Mietittiinkin, mahtaakohan sinne olla jo tie sulanut. Ensimmäiset 5 km olikin ihan ajettavassa kunnossa, mutta sitten tuli risteys, jonka jälkeen tie oli aivan lumen peitossa. Muistelin, että tästä ei pitkästi olekaan laavulle ja tarvottiin hangessa joku sata metriä, kunnes tultiin siihen johtopäätökseen, että lienee parasta palata takaisin, kun en aivan varmasti muistanut laavun sijaintia. Mutta Jetta sai kuitenkin juoksennella siellä ja nuuskia uusia hajuja.

Paluumatkalla pysähdyttiin yhteen toiseen laavupaikkaan ja Jetta tutkiskeli innokkaasti ympäristöä sielläkin. Välillä ei edes näkynyt koko pentua, ja ajattelin, että tuleekohan tuo takaisin, mutta tulihan se sentään. Onneksi :)

Iltasella kävi kaveripariskunta shelttien kanssa kylässä, mutta siihen ilonpitoon Jetta ei enää päässyt osallistumaan, koska oli jo hössöttänyt päivän aikana aivan tarpeeksi. Jetta pääsi kuitenkin tekemään vieraille perusteelliset naaman pesut :)

Illalla ei sitten tullutkaan minkäänlaista iltavilliä, vaan oli hyvin rauhallinen ja sofistikoitunut pieni koira :)

Päivä oli harmaa, joten ei mitään huippuotoksia, mutta jotakin kuitenkin:

jemit2.jpg
Jetta ottaa mallia Isosta Koirasta.

jemit.jpg
Hei, mitä siellä on? Mieki tuun!

jemit3.jpg
Tule leikkimään Iso Koira! Pliis!

jevasyn.jpg
Huh, oli kyllä kiva päivä, mutta rankka! Nyt maistuu uni.