Ennen aamuruokaa eteentulotreeniä, ja oikeasti, Jetta tulee useammin vinoon kuin suoraan eteen. Mitäs tuossa nyt sitten tekisi... Oma moka, kun olen mitä ilmeisimmin palkannut vinoista asennoista. Huomio aamulla kuitenkin tökkimättömyydessä, ja palkkasin vain niistä eteentuloista, joissa ei tökännyt. Huomasin, että mitä pidemmän matkan lisäsi eteentuloon, sitä todennäköisemmin asento oli vino. Sisällä kun reenasin, niin etäisyys ei joka tapauksessa ollut muutamaa metriä enempää. Jos oli oikein vinossa, siirsin Jettaa ystävällisesti toisella jalalla suorempaan. Jetta ei ollut moisesta korjaamisesta millänsäkään, vaan yritti vaan entistä raivokkaammin. Otettiin myös ne pakolliset arkipaikkamakuut. Jetta vaihteli usein kylkeä, mutta ei kuitenkaan enää kaatunut :) Kerran piti sanoa öp-öp, kun meinasi nousta ylös, muuten ok.

Iltaruualla taas pienet sessiot. Halusin oikein tutkia, tuleeko Jetta vinoon aina tiettyyn suuntaan. Eipä tule, vaan vaihtelevasti vinoon joko vasemmalle (useimmin, varmaan yhteydessä sivulletuloon) tai oikealle, tosin sinne harvemmin. Muutaman kerran tuli suoraankin :) Sitten yksi ylimääräinen huomio: olen onnistunut liittämään eteenistumiseen myös ylimääräisen vartaloavun (harmi!). Jotta olen saanut Jetan tulemaan suoraan oikeaan paikkaan ja lähelle, olen nytkäyttänyt omaa lantiota vähän taaksepäin. Kun nyt tiedostin tämän eleen ja jätin sen pois, ja koitin pelkällä käskyllä, niin Jetta oli ihan HÄH? Mitä pitäisi tehdä? Voi voi, noiden ylimääräisten vartaloapujen liittäminen käy niin helposti, varsinkin jos ei ole ketään peräänkatsojaa tai huomauttajaa. Niin ja Jetta on tietty myös eka koira, jolle opetan tuota eteenistumista, että olen senkin puoleen aika tumpelo koko hommassa. Ennen iltaruokaa parin minuutin "käy siihen" -reeni. Aika rauhallista oloa jo, pientä lonkka-asentoon vaihtelua.

Olin ilmoittanut Mitzun ensi viikonlopun lämpimään hallitokoon Kemijärvelle, mutta keikka peruuntui, koska kisa oli jo täynnä! Sellainen vaihtoehto ei käynyt mielessänikään, sillä harvoin täällä suunnalla tokokisat täynnä ovat, pikemminkin saattaa olla puutetta kisaajista. Varmasti Kemijärven hyvät olosuhteet ja hyvät palkinnot vetävät puoleensa :) Hyvä että tokoharrastus kukoistaa! :)