Hotellin takana hiekkakentällä perheen ja Annikan kanssa, bonuksena Maaru ja Silla paikkamakuukavereina.

Ehdin jo aloitella itekseen. Ensin ruutua, läheltä paikanhakua. Yksi lähetys kaukaa, Sami heitti palkan ruudun vierestä.

Liikkeestä istuminen. Palkkasin heti istumisesta lelulla.

Luoksetuloa. Ensin seisahtuminen. Ei paras mahdollinen, töpötteli vähän käskyn jälkeen, mutta palkkasin kuitenkin. En ollut kyllä varma, olisiko pitänyt. Juoksin poispäin ja vauhdista maahanmeno, sekin oli "ihan kiva", mutta jotain puuttui. Palkkasin taaskin, koska en tiiä, oisko saatu parempaa aikaan. Pitkältä matkalta eteenistuminen. Jetta oli viimeiseen asti juoksemaisillaan ohi, koska oli varma, että pallo lentää, mutta kun ei lentänytkään, kurvasi tosi hienosti eteen istumaan. Stopit oli tänään vähän löysiä, pitää ottaa vaikka hallilla kiertojen kanssa.

Tunnari. Sami vei vieraan kasan muutaman metrin päähän meistä. Sitten kävi piilottamassa kasasta eteenpäin ja vähän sivulle oman ja oikein usutti Jettaa omalle kapulalle. Olin itse kääntyneenä. Hyvin lähti Jetta etsimään ja meni kasan ohi. Hetken etsimisen jälkeen löysi, palautus asiallinen. 

Lopuksi paikkamakuu. Molla, Jetta, Maaru ja Silla. Maija tuli juuri paikalle autolla, ja Jetta karkasi ihan ilman lupaa ja kiellosta huolimatta sitä tervehtimään, kun oltiin jo paikkamakuuasemissa. Jetasta ei tule kyllä ikinään luotettavaa koiraa... Alussa oli levoton, vingahteli ja vaiheli lonkkaa. Rauhoittui ajan myötä. Ei noussut eka käskyllä viereen.

Käytiin Maijan ja koirien kanssa Puruskoskella lenkillä, yksi minun lempipaikkoja. Ei viitsitty jäädä sinne, koska siellä ongittiin juuri jotakuta koskesta, tosin se paljastui sittenkin palokunnan harjotukseksi :) Eipä tosin ollut hurjan kiva roikkua Jetan hihnan päässäkään, kun sai pelätä, että se karkaa uimaan ja menee menojaan kosken mukana. Mutta aivan ihanan aurinkoinen ilma ja ihmeellisen lämmin :)