Eilen Jetta oli mukana pitämässä toko-kurssia. Aluksi paikallamakuu varmaan 5 minuuttia tai jotain. Ei äännähdystäkään, ennen kuin muita koiria alettiin palkata lelulla. Sitten piti ojentaa ja kieltää Jettaa, kun se alkoi tuijotella lelupalkkaajia. Jetta sai myös näyttää miten tehdään kosketusalustaa ja ruudun alkeita.

Reenin loputtua tein vielä jotain Jetan kanssa, mutta en enää muista tarkasti mitä. Seuruuta (tiivistä on), seisahtumisia, kake-vaihtoja (peruuttaa).

Tänään illalla hallilla reenikaverin kanssa. Ensin kiertoja, meinasi aluksi kiertää ruutumerkkejä, mutta kun näytin kädellä oikeata suuntaa, kiersi isoa törppöä, jota oli meininki kiertää. Annoin kapulan Jetalle suuhun ja sen kanssa piti myös tehdä kiertoja. Voi että se Jetta onkin taitava ;) Kiersi täysillä kapula suussa, mutta piti tosin hyvin. Ohjasin käsillä eteen istumaan. Pitäisi alkaa reenata silleen, että Jetta tajuaisi, että noutokapulan kanssakin voi tulla vauhdista perille asti. Yhden seisahtumisen otin kierrossa ja sen jälkeen vielä suora kierto. Hyviä!

Seuruuseen kestoa, eli pitkää pätkää vähällä palkalla. Hyvin meni normaali, juoksu ja hidas. Välillä palkkasin namilla, mutta palkan jälkeen täytyy muistaa toistaa aina käsky, muuten se jää johonkin haahuilemaan. Aika tiivistä, mutta häiriössä varmaan taas väljempää.

Kakeja tein s-i-m-i-s-m. Mielenkiinotinen havainto: Jetta tekee hyvin, kun annan käskyt ilman käsimerkkejä! Käsimerkkien kanssa peruuttaa reilusti. Lopuksi ruutuunlähetys ehkäpä paristakymmenestä metristä. Reenikaveri heitti pallon palkaksi. Jetta oli ihanan innokas, mutta kuitenkin tarkkaavainen tänään.

Lopuksi kuva, joka ei liity asiaan mitenkään. Pyryn tämänaamuinen hymy :)