Huh. Tekis mieli vuodattaa kaikki. Ei jaksa aina laukkoa kokouksissa, kisajärjestelyt vastatuulessa. Mistä lisää treenimotivaatiota, ahistaa, aina samaa, emme ikinä edisty, ei koskaan ees TVA:ta, paremmasta puhumattakaan. Mutta hei? Mitä se vaikuttaa? Tämä on kuitenkin vain harrastus, ja me kaikki ollaan (toistaiseksi ainaki) hengissä ja hyvinvoivia. 

Tälle illalle oli triplabuukkaus. Kylästelyä (kivaa!), jaoston kokous, jonka muistin viime tipassa ja perjantain toko-vuoro. Toko-vuorolla olikin oikein tunkua, kun siellä oli kokonaista kolme ohjaajaa.

Jotenki ei ois jaksanu. Tein vaan jotain. Mutta tein kylläki kaikki liikkeet, paitsi paikkamakuu.  

Ruutu ja merkki. Tein vasiten niin, että toinen koira oli melkein edessä. Ei meinannut millään löytää ruutua. Tarvittiin melko monta ohjausta. 

Luoksetulon stoppeja. Juoksutin kahden törpön väliä, niin että sain sellaisen vauhdin, että pystyi myös pysäyttelemään. Ei ollut maailman paras seis, makuussa peppu meni hitaasti maahan ja eteenistuminen jäi vähän kauas. 

Idarin asennot vapaasta liikkeestä järjestyksessä M-I-S. Menivät hyvin, myös pysymistä, seississä tipautin pallon nenän eteen, että sai vahata sitä.

Tauko.

Ohjattu vasen. Ensin merkki, josta meinasi mennä ohi. Kapula ei meinannut taas vaihteeksi löytyä millään (vaikka olin käynyt näyttämässä sen ennen merkille lähettämistä). About tsiljoona ohjausta, pääsi myös nostamaan keskimmäisen. Oli ylipäänsä varsin aivottomalla (vaikkakin vauhdikkaalla) päällä, koska annoin sen alkutreenistä huidella miten sattuu.

Kaket läheltä. Ok. 

Hyppynouto, ylikorkea este, esineenä lelu. Hyvä. 

Seuraamista, kun toinen hyppyytti vieressä. Ei ottanut häiriötä, vaikka olisin luullut, että ottaa. Tiiviinsorttista.

Paikkaistuminen. 3-4 minsaa, kaksi koiraa rivissä, toinen makasi. Asiallinen. Namikupille palkaksi. 

Lopuksi tunnari. Jouduin taas huomauttamaan siitä, että se jäi vahtaamaan toisen koiran tekemisiä. Yhden moitteen jälkeen teki ok tunnarin. Paitsi yksi kapula oli siirtynut, en tiedä, oliko potkaissut sitä vai ottanut suuhun. Ruoka palkaksi. 


Pojat. Ihmeen selkeitä otoksia halpiskännykamerallaki joskus tulee.