Näyttelyreenien laitamilla reenaamassa, ulkokentällä. Kun Jetalla oli tänään takana lenkkeilyä sellaiset 16 km sekä kunnon toko-treeni, sen jälkeen onnistui hipihiljainen paikkamakuu! Häiriö oli toki helppo, kun oli vain ympyrää juoksevia koiria, mutta oli siinä lisäksi melkein "päälle" ajavia autoja ja muuta pientä häirötä. Niin Jetta makasi 10 minuuttia, enkä kuullut, että se olisi äännellyt kertaakaan. Rauhallisen näköinenkin oli. Jospa se joskus pystyy vielä hiljaiseen paikkamakuuseen vaikeammassakin häiriössä? :) 

Seuraaminen oli sellaista normaalihommelia.

Liikkeestä maahanmeno oli hyvä, suora. Perusasentoon nousi ensin vinoon, mutta korjasi itse suoraan.

Luoksetulon otin kokonaisena. Eka yrityksellä ei änähtänytkään pysäytyskäskyllä, vaan laukkoi perille asti. Toisella kerralla otin vähän lyhyemmältä matkalta, ja stoppi oli tosi hieno. Hyvin eteen ja sivulle. Palkaksi vauhtiluoksetulo.

Liikkeestä seisominen oli hyvä. Palkkasin namilla, kun menin taakse. Palkka myös sivulla seisomisesta ja sitten vielä perusasennosta. 

Nouto. Ensin otin pelkkää luovutusta, että malttais pitää pepun maassa, vaikka kapula ei olekaan enää suussa. Kokonainen nouto. Ok. Palkaksi vauhtinouto.

Kaket. Nämä oli sikavaikeat, kun takana oli juttelevia ihmisiä sekä koiria. Piti sanoa käsky useampaan kertaan (olisi kai yhden kerran jälkeen pitänyt käydä korjaamassa, eikä antaa tilaisuutta tehdä vasta toisella käskyllä). Lisäksi yritti varastaa kesken kaiken takapalkalle. Piti aloittaa koko homma alusta, ja sitten saatiin ihan asiallset vaihdot. Kävin läheltä varmistamassa, että nousee kans istumaan ylös asti. I-m -vaihtoja vaan.

Lopuksi enää se paikkamakuu, joka olikin historiaa :)