Kotihallissa siis kisattiin tänään ja niin luksusta kuin se olikin, ei tarvinut osallistua järjestelyihin millään lailla. Valmistautuminen sujui hyvin, oma olo oli rento, luottavainen ja hyväntuulinen. Myös Jetan valmistelu meni hyvin ja se oli valmiina hommiin sopivassa mielentilassa. Toin sen halliin viime tipassa, etten joutuisi taistelmaan liikaa mm. aplodihäiriöiden kanssa. Nyt kun henkisen valmennuksen opit olivat vielä tuoreessa muistissa, hyödynsin niitä täysimääräisesti ;) Pitäisikö siis sanoa, että ainoa mikä jäi puuttumaan oli se tulos? 172 pistettä sij, 6/7. 

Hyvää: paikallaolot! Meni ruutuun iloisesti ja vauhdikkaasti ja seisahtui keskelle! Toi ohjatussa oikean kapulan! Toi tunnarissa oman kapulan! Oli rauhallinen kakeissa ja teki kaikki vaihdot ekalla oikein.

Huonoa: jämähti luoksetulossa. Olisi halunnut poistua kehästä tunnarissa.

Olin toisessa paikallaoloryhmässä ja hain koiran vasta kun eka ryhmä oli jo aloittanut. Muuten liikejärjestys perinteinen ruudusta poikki, mutta eka osion järjestys: ruutu, luoksetulo, zeta, seuruu. 

Näin se homma meni:

Paikkaistuminen: 9,5. Oli liikauttanut kerran tassua. Mutta hieno suoritus!

Paikkamakuu: 8. Oli käänntellyt lonkalta toiselle, ollut vähän levoton. Mutta hienosti maahan ja sivulle omalla vuorolla. Hyvä juttu!

Ruutu 0. En ehtinyt virittää merkille ennen kuin piti aloittaa. Ei nähnyt merkkiä, ei mennyt merkille. Yritin muutaman kerran ohjata uudestaan, mutta ei mennyt. Juoksi miljoonaa ruutuun ja hienosti keskelle ruutua. Vapautin siitä ja kehuin kovasti (koska meni ruutuun ja oli unohtanut ruudun jämähtämisongelman). 

Luoksetulo 0. Jämähti :( Otti muutaman laukka-askeleen ja pysähtyi. Sain liikkeelle vasta tosi monennella kutsulla. Kun se lähti liikkeelle, seis ja maahan sekä loppu taisivat mennä ihan ok. Liian pienen kehän vuoksi muuten luoksetulon ja ruudun matkat oli kutistettu. 

Zeta 8. S-I-M. Minusta tämä meni hyvin!!! En muista mistä pisteet meni. Yhden kulman seuruu oli ainakin huono. Olisko muu vähennyskin tullut huonosta seuruusta, vai olikohan istuminen vähän vino?

Seuraaminen 7,5. Häilyväistä. Vilkuilua. Perusasennot jähmeitä, jos teki ollenkaan. Liian tiivistä. Juoksu oli hyvä!!

*tauko*

Ohjattu oikea 7,5. Meni merkille! Jouduin antamaan uuden ohjauskäskyn merkiltä noutoon, kun lähti ensin tulemaan minua kohti. Onnistui! Luovutuksessa pomppasi vähän taaksepäin.

Metskunouto 9,5. Hyvä! Vaikka heitto meni sikavinoon, löysi hyvin ja palautti hienosti. Pistemenetys tuli taas siitä luovutuksen pompusta. 

Tunnari 0. Ei millään halunnut lähteä kapuloille. Oli lähdössä pois kehästä. Kävi moikkaamassa liikkuria ja tuomaria. Annoin rauhallisesti vaan muutaman lisäkäskyn, niin kun lopulta päätyi kapuloille, teki oikein hienon tunnarin ja palautti oman. Pitäisi vaan jollakin ihmeen konstilla saada tuo alkujähmetys siltä pois.

Kaket 7,5. Normaalisarja istumisesta alkaen. Jetaksi hieno!! Ei hötkyillyt yhtään, eikä kääntynyt vinoon ja kaikki asennot eka kerralla oikein. Pistemenetys pakittamisesta.

Meillä oli ihan kivaa kehässä :) Oltiin siellä suurimman osan aikaa yhdessä. Häiriöt kyllä vetivät puoleensa (kamera, haukkuminen, ovenavailu, taputus), mutta pystyi silti jatkamaan työskentelyä. Kun saisi tuota häiriönsietoa jollakin opilla sen verran työstettyä, että se pystyisi suorittamaan liikkeet hyväksytysti läpi, niin a vot!