Päivällä hallilla Maijan kanssa ja Pyryn.

Jetta oli hurjan reippaana! Kiertoja tehtiin ja se laukko ko pörrö, niinkö joku täkäläinen saattaisi sanoa ;) Sain tosi hyvän stopin ja maahanmenon! Sitten kiertovauhti alkoikin hyytyä, enkä meinannut saada enää otettua luoksetulon loppuosaa, mutta tuli kuitenkin! Otin suosiolla taka-askeleen, että sain tulemaan suoraan.

Seuraaminen meni vähän hänekseen, vissiin se oli niin läähätyksissään kierroista, seurasi väljästi ja välinpitämättömästi. Pienen huomautuksen jälkeen korjasi asentoa ja asennetta.

Liikkeestä istuminen onnistui vasta toisella yrityksellä.

Ruutu oli mielestäni hyvä, tosin Maija sanoi, että oli takaa melkein ulkona! Itse en sinne asti nähnyt, mutta ei ainakaan jäänyt eteen.

Mutta se tunnari! Se ei tule ikinä valmiiksi :( En osannut sitä opettaa Mitzullekaan, vaikka opetin sen alusta alkaen uudestaan kolme kertaa, enkä näköjään osaa opettaa sitä Jetallekaan, pahus! Laitettiin verkon taakse kasa vieraita, ettei Jetta pääse niitä näpläämään. Juoksi siihen verkon eteen ja jäi tönöttämään siihen oma kapula nenän alla, mutta ei vain ottanut sitä suuhun! Vaikka kannustin sitä vielä moneen kertaan. Sitten se huomasi, että verkko on takareunasta auki ja kävi sieltä nappaamassa jonkun. Laitettiin verkko ympyräksi, ettei pääse vääriin käsiksi ja käytin omaa vielä uudestaan kädessä, että varmasti haisisi minulle ja lähetin uudestaan. Jäi edelleen vaan seisomaan sen oman viereen eikä ottanut sitä suuhun, vaikka ensin olin hiljaa ja sitten vielä toistelin vähän käskyä. SItten alkoi laukkoa ruutuun alustalle ja kiertämään kapulansuoja-aitaa. Ei se vaan onnistu ikinä :( Masennus. Käytiin yhdessä viemässä se kapula sinne toisten vierelle, niin vihdoin Jetta osasi sen käydä hakemassa. Mutta ei sillä ollut tietoakaan nenän käytöstä tai haistelutehtävästä.

Jetta pääsi Maijan kanssa tekemään vielä agilityä ja oli aika huippu! Keppejäkään ei ole tehnyt kesäkuun jälkeen ja nyt ne meni kuin vettä vaan. Hienoa! :)

Jetta lähti Maijan kanssa agi-lomalle viikoksi Muonioon ja nyt minä olen kotona ihan eksyksissä viikon ilman koiraa. Outoa! Täytynee nyt nauttia tästä treenivapaasta ;)