Ihminen oppii virheistään, Suvi vaan ei milloinkaan? :-o Vaikka makkararuutu ei toiminut eilen kuivamuonalla, uhmasin kohtaloa ja päätin kokeilla vielä kerran. Nyt oli parempi maasto, ei muurahaisia eikä mikään myrskytuuli. Tallasin huolellisesti ruutun ja ripottelin liotetut kuivamuonat siihen. Jetta oli hihnassa. Se käveli omaa tahtiaan ja hoksasi ruudun itse. Nuuskutteli hetken, söi muutaman namin ja sitten se lähti pois ruudusta. Taidan laittaa nyt tuon ruutuhomman vähän tauolle ja odottaa, että saan lisävinkkiä vähän joltakin viisaammalta.

Aamupäivällä sää oli vielä ihan ok, vaikkakin tuuli tosi kylmästi. Ulkoiltiin koirapuistossa, eikä Mitzu oikeastaan edes murissut aivan tosissaan Jetalle kertaakaan, ehkä se vielä alkaa sietää tuota junioria :) Sitten laitoin vähäksi aikaa Mitzun autoon ja leikin Jetan kanssa littanalla vinkupallolla. Se oli Jetan mielestä tosi kiva lelu, ja kun heitin pallon, Jetta juoksi sen perään ja toi sen minulle takaisin. Mukava juttu :)

Iltasella otettiin namin kanssa sivulletuloja (hyvin meni, Jetalla oli tosi nälkä), pieni namiseuruun pätkä sekä sitten pari kertaa seisomasta istumaan menoa ja istumasta seisomaan menoa (mahan alta auttaen). Jetta oli niin villinä, että ehti pomppia kymmenessä eri paikassa asentojen välillä, mutta ainakaan se ei ollut millänsäkään, vaikka sitä nosti mahasta ja muutenkin oli lähikontaktissa :) Seuraavalla kertaa kannattaa ehkä valita hetki, jolloin se ei ole aivan noin innoissaan.

Mitzun kanssa kun oltiin lenkillä, saimmekin niskaan aivan älyttömän raekuuron. Se on sellainen tämä Lapin "suvi" ;)

milumi.jpg
Tämä kuva tämänpäiväiseltä lenkiltä on kaikkien niiden iloksi, jotka voivat jo ihailla vihreää nurmea ja kevätkukkia ;) Meillä vaan tulee lisää lunta...