Päykköskä epäili, että olisi jotenkin negatiivinen ihminen (miten kummassa?) ja laittoi minulle positiivisuushaasteen ;) Onhan tässä sekin hyvä puoli, että tulee samalla päivitettyä blogia, kun ei ole edelleenkään mitään raportoitavaa treenirintamalta. Kuten asiaan kuuluu, kirjoitin kertaalleen jo koko stoorin, kunnes se hävisi juuri ennen lähetystä :o Muistankohan enää yhtään, mitä kertaalleen jo mietin...

Listaa asioita, jotka tuovat hyvää mieltä. Ihan sekalaisessa järjestyksessä. Haasteeseen kuuluu jakaa vähintään kymmenen hyvän mielen asiaa (jos saa haasteen uudelleen, niin ainakin viisi lisää).
Anna eteenpäin viidelle bloggaajalle. Kerro heille, että ovat saaneet haasteen, sekä mainitse haasteen antaja postauksessasi (linkitä, jos hänen bloginsa on julkinen).

1. Onnistunut tokotreeni. Tätä herkkua on ollut tarjolla nykyisin liian vähän. Pitäisikö tarkentaa? Onnistunut tunnari. Tai oikeastaan, että koira tekee ihan mitä tahansa muuta paitsi jämähtää.

2. Kevätaurinko, hanget, retki ja hyvää ruokaa.

3. Hiihtäminen (edelleen keväthangilla).

4. Laatuaika ilman lasta. Mieluusti koiran tai miksei aviomiehen tai ystävänkin kanssa.

5. Norja. Ja Norjaan liittyvät salaisuudet ;) Taidan muuttaa joskus vielä asumaan Norjaan (koska Islantiin muuttaminen koiran kanssa on hankalaa).

6. Kun lapsi sanoo oma-aloitteisesti käsipäivää tavatessaan vieraan henkilön. Jotain on kuitenkin kasvatuksessa onnistunut.

7. Hyvä biisi. Viimeksi vaikka VOF:ssa Jesse Kaikurannan tulkitsema Äiti.

Voi pojat... alkaa mennä hankalaksi. Olen kaivellut jo kaikki positiivisten ajatusten rippeetkin aivoista. No, pakko on paras motivaatio.

8. Valokuvaaminen. Varsinkin jos saa jonkun onnistuneen otoksen. Tai vaikka ei saiskaan.

9. Ystävän olemassaolo.

10. Kiireetön aamu. Joskus on kivaa, kun ei tarvi aamuisin ryysätä töihin. 

Jaa vielä pitäisi haastaa viisi muutakin? No tietty Maija (vaikka sille ny ei tuota vaikeuksia keksiä hyviä asioita :). Yksi positiivisuuden perikuva Katri, joka tosin ei ole pitkään aikaa kirjoitellut mitään blogiin. Inga. Satumarja. Jaana.