Jee, sain reeniseuraa eilen, joten Jetan kanssa käytiin tekemässä pieni hallitreeni. Voi voi, liian pitkä treenitauko oli tehnyt paljon hallaa, aiheutti hurjasti ylikierroksia ja ääntelyä... Ensin kiertoja, joissa jokaisessa haukahti törpön kohdalla, kielsin siitä ja Jetta meni vähän nuupalleen. Ei ole tietenkään kiva kauheasti sitä kieltää reeneissä, mutta ei kai siitäkään tule mitään, että se alkaa äännellä tehdessään töitä? Siirryin lähemmäs törppöä ja otin namipalkalla, niin sain hiljaisia kiertoja aikaiseksi. Yksi kierto noutokapulan kanssa (taas tuli haukahdus), ai noutokapula suussa voi myös haukkua? Pari luoksetulon loppusentoa kierron yhteydessä, ne menivät hyvin.

Ruudun otin vain yhden kerran, lähetyksen ruutuun alustalle. Se meni hienosti ja kerralla oikein, lelun heitto perään palkaksi.

Sitten avustajan kanssa perusasentoharjoitusta. Ei tullut mitään. Jetta vain vinkui ja vinkui, niin ei päästy hommiin melkein ollenkaan. Kielsin vinkumisesta, yritin kääntää selkää ja vaikka mitä, mutta liikaa kierroksia ja vinkumista. Yritin tehdä tokokurssin oppien mukaan, ilman että nami on kädessä, vaikeaa oli. Jos nami on kädessä, sitten meni hyvin. Reenikaveri naksutteli oikeapaikkaisesta ja hiljaisesta perusasennosta ja saatiinhan niitä lopulta muutama aikaiseksi :) Niin ja peräti yhden askeleen seruuta myös. Minulla itselläni on myös vaikeuksia pitää kroppa suorassa käsiohjauksen aikana.

Lopuksi otin vielä vauhtinoudon, että molemmille jäi hyvä mieli tuon perusasentojankkauksen jälkeen. Nouto oli hieno. Vapautin vauhdista palkalle.