No niin. Illalla hallilla Annikan kanssa treenaamassa. Piti olla vaan helppo nouto-kake -treeni. Ajattelin päästää Jetan helpommalla, kun se oli kuitenkin jo helteisenä päivänä käynyt 5 km kävelylenkin ja 8 km pyörälenkin. Mutta treeni osoittautui kaikeksi muuksi kuin helpoksi, koska mikään ei oikein onnistunut.

Jetta meni ite pötköttelemään tosi rauhallisena keskelle hallia ja oottamaan, että treeni alkaa. Tuumasin että nyt olisi hyvä hetki ottaa tunnari, kun se oli valmiiksi rauhallinen. Mietittiin reenikaverin kanssa, että on aika taas kokeilla vierasta kasaa, kun tuota yhtä on piilotettu viissiin jo kuukausi tai useampikin. Ensin vieras kasa, sitten erikseen oman vienti. Meni suoraa sinne vieraskasalle, otti sieltä jonkun ja jäi seisomaan kasan viereen ja miettimään. En sanonut mitään, ootin Jetan ratkaisua. Lopulta tiputti kapulan, meni uudestaan nuuskimaan kasalle ja otti taas jonkun. Totesin, ettei ole vielä valmis vieraiden lisäämiseksi, joten ne kerättiin pois ja haettiin sitten vain se oma. Sen toi hyvin, mutta luovutusasento taisi olla taas vino ja ainakin väljä. Myös sivulle siirtyminen.

Metallinouto. Kolme ensimmäistä yritystä varasti. Hoh-hoijjaa. Seuraavalla kerralla en heittänyt, vaan reenikaveri vei. Hyvä nouto, mutta ei kai se luovutusasento ollut taas vino? Myös sivulle siirtyminen otettiin. Vielä yksi nouto, vauhtipalkalla. Tällä kertaa malttoi oottaa käskyä.

Hyppynouto. Nytkähti liikkeenohjaajan käskyllä, mutta ei karannut, siitä nami ja kehut. Nouto ok. Annoin paluumatkalla varmuuden vuoksi uuden hyppykäskyn, vaikka sitten huomasin, että olisi se muutenkin hypännyt.  En enää edes muista, oliko se palautusasento vino... Myös sivulle siirtyminen.

Kaket. Maahanmeno se edelleen tuntui olevan hukassa. Otin erikseen pelkkiä maahanmenoja. Mistä seurasi, että sen jälkeen Jetta meni kyllä hyvin maahan, mutta unohti sitten kaikki muut asennot ja tarjosi maahanmenoa jatkuvasti. Pienen keskustelun jälkeen jumitus meni ohi.  N. 5 m päästä maasta istumaan (hyvä, nami), istumasta seisomaan (hyvä, nami), maahan ok, sitten se ongelma eli maasta seisomaan. Tarvi toisen käskyn. Kävin silittämässä ja kehumassa, mutta laitoin uudestaan maahan. Siitä kun nousi eka käskyllä seisomaan, kehut, palkkaus ja siinäpä se.