Tänään Jetta täyttää kokonaiset 1 vuotta! Ei voisi uskoa, miten nopeasti aika on mennyt! Vastahan se oli sellainen pureva pikkuriiviö kasvattajan pentulaatikolla ja nyt se temmeltänyt jo kokonaisen vuoden täällä.

Tämän vuoden aikana Jetta on osoittautunut iloiseksi ja aktiiviseksi vipeltäjäksi, joka innostuu täysillä ihan kaikesta, mitä siltä keksii pyytää. Lelut ovat parasta maailmassa, eivätkä namitkaan paljon lelulle häviä. Siinäpä oivallinen toko-koiran alku! Enemmänkin Jetalle olisi takuulla voinut tämän vuoden aikana opettaa, mutta kyllä me vielä keritään :) Ainakin sitä rauhoittumista pitäisi myös paljon vielä opettaa, sillä Jetta kiihtyy nollasta sataan ihan silmänräpäyksessä suhteellisen monesta asiasta... Jetta on oppinut pitämään paljon myös vieraista ihmisistä sekä ainakin toistaiseksi (kop kop) on säästytty kaiken liikkuvan jahtaamiselta, ja tähän koulutukseen olenkin keskittynyt kunnolla, sillä minulla on aikanaan ollut yksi jahtaajakoira, enkä toista enää halua. Hurmaava pikku hurtta tuo Jetta, sanoisin :)

Kuviakin olisi synttärisankarista päivän kunniaksi, mutta lisätäänpä tänne, sitten kun saadaan kotona nettiyhteys ehkä joskus toimimaan... jos saadaan. Sekä tietenkin sankarille on luvassa asiaankuuluva 1-vuotissynnttärikakku ;)

Jetta lähettää myös kaikille sisaruksilleen lämpimät synttärionnittelut ja pienet lipaisut poskelle! :)