Eilen käytiin taas hallilla reenikaverin kanssa. Varsinainen teema oli jälleen seuruu, mutta tehtiin vähän vauhtihommia aluksi, että Jetta saa vähän purkaa itseensä. Pienestä reenimäärästä johtuen ymmärrettävästi sitä virtaa kun riittää ja riittää...

Ensin yksi kierto, pysyi hiljaa, eli hyvin meni :) Luoksetulo otettiin, pysyi hyvin odottamassa ja tuli vauhdilla luo, vauhdista pallopalkka. Sitten otettiin noutokapulan pitoa, hyvä sekin, sekä yksi vauhtinouto päälle. Ei irroittanut kapulasta vauhdissa, vaan vasta ehdittyään lelulle, mutta eipä tuo niin vaarallista ole. Loppuasentoa harjoiteltiin vielä kierron yhteydessä kapulan kanssa. Yksi ruutuun lähetys. Pyöri ensin ruudun etulaidassa (mietin jo, pitäisikö kutsua pois?!) mutta huomasi sitten alustan ja läppäsi tarmokkaasti, pallonheitto palkaksi.

Seuruu seuraavaksi vuorossa. Ensin pelkkiä sivulletuloja. Osa namin ollessa kädessä, osa ilman namia. Nyt sujui aika hyvin. Apunaksuttelja naksautti suorat asennot. Sen jälkeen seuruuta muutamia askeleita, jälleen osa namiohjauksen kanssa, osa ilman. Ensin vain 1 askelta ja liikkeelle lähtöä. Lopulta päästiin kolmeen onnistuneeseen askeleeseen :) Lopuksi pallorevitys palkaksi. Oli tarkoitus ottaa vielä maahanmenoreeniä, mutta kun tuo seuruu meni niin hyvin (no joo, kokonaista 3 askelta), niin päätinkin lopettaa reenin tuohon. Jetta taisi ajatella, milloin se reeni oikein alkaa (siinä vaiheessa kun lopetin ja vein sen autoon :)