Eilen kun palattiin kotiin päin isänpäivävierailulta, pysähdyttiin Rovaniemen hallille reenailemaan kimppatokoa. Voi vitsit, miten yleellistä, että on lämmin, kuiva, valaistu, mattopohjainen reenipaikka! Hallissa tarkenee ihan sisävaatteissa. Tilaa voisi olla enemmänkin, mutta ei nyt auta käydä nirsoilemaan ;)

Mitzu teki evl:n loppuosan ohjatusta alkaen + paikkaistumisen. Ohjatussa meinasi mennä keskelle, pysäytin ja ohjasin uudestaan oikealle, ihan ok. Sitten päätin merkiltä haetuttaa vielä vasemman, jolloin taas yritti mennä keskelle, mutta lisäkäsky(i)llä toi oikean kapulan. Vielä kerran oikean haku ja nyt kun näytin käsimerkin suoraan sivulle, niin Mitzuhan lähti sivulle, mutta ei ainakaan mennyt keskelle, eikä ihan onneksi törmännyt seinään :)

Sitten  hyppynouto, joka meni ihan hyvin. Tunnari ympyrämuodostelmassa, nappasi klo 12 kapulan suoraan suuhun. Taitoa vai sattumaa, en tiedä, mutta se oli oikea :) Sitten vielä kaket, niin että namit oli takana. Seisahtumiseen tarvitsi toisen käskyn, mutta muuten meni hyvin. Lopuksi kun reenikaveri otti paikkamakuun, Mitzu otti paikkaistumisen ja siinä taisikin vierähtää lähes viisi minuuttia. No eipä tunnu pariminuuttinen sitten niin pitkältä kehässä.

Jettakin pääsi vielä halliin. Ensin leluhömpöttelyä. Sitten namiseuruuta, perusasentoa ja muutaman askeleen seuruita. Otettiin maahanmenoleikkiä pallon kanssa, ja aika hyvin alkaa jo saada juonesta kiinni, välillä vain pylly meinaa jäädä pysyyn. Sitten otettiin erikseen seisahtumisleikkiä, ettei pääse se taito unohtumaan. Lopuksi pari luoksetuloa. Ensimmäisellä heitin palkan liian myöhään ja ehti alkaa hidastaa (saattaa olla että takanani ollut seinäkin ahdisti). Toisella yrityksellä heitin palkan heti kun olin kutsunut, ja sitten tuli hieno Jettamainen luoksetulo :)

Kiitokset vielä Helille reeniseurasta :)

mhseur1.jpg
Mitzu seuraamassa.

mhseur2.jpg
Se lämmin halli vaan on niin luksus :)

Ai niin, tänään Mitzu hyökkäsi Jetan kimppuun sisällä mielestäni ilman kummempaa syytä :( Juuri kun meillä oli jo niin kauan mennyt hyvin, että unohdin tuollaisia ongelmia olleenkaan... Tylsä juttu.