Alkutilanne kaoottinen. Olin ties miten pitkään yrittänyt jo suunnitella reeniä, mutta aina ajatus keskeytyi jostakin syystä. Ennen halliin astumista kuitenkin jonkinlainen sotasuunnitelma valmis ;) Hallilla siis kolmen ohjaajan + Pyryn ja Samin kanssa. (Ai niin ja takana muutaman päivän treenitauko, vatsataudin ja oman laiskuuden vuoksi. Niin ja tuon kirotun taudin vuoksi minulta jäi väliin valmennusrenkaalaisten pitämä toko-koulutus Oulussa!!)

Alkoi pienen virittelyseuruun jälkeen agi-putki-kierroilla ja stopeilla. Eka stoppi oli löysä, ei palkkaa. Toisessa stopissa oli jo asennetta, mutta pystyy parempaan, ei palkkaa. Kolmannella kerralla, avustin vähän käsimerkillä ja nyt oli kunnon lukkojarrutus. Lelupalkka. Välissä suoraa, sitten maahan. Hyvä! Palkaksi suora. Alkoi jo hyytyä laukkomiseen (tai sitten toistojen määrään). 

Ruutu. Täysi etäisyys. Avustin merkille ja pakitin poispäin. Maija apupalkkaajana. Lähti juoksemaan täysiä, mutta Maijaa kohti. Kaarsi kuitenkin viime hetkessä ruutuun. Huusin palkkasanan ja Jetta sai lelun. Olisin luullut, että oli takaa ulkona, mutta ei onneksi ollut. Toisen kerran läheltä pelkkä ruutuun pysähtyminen. 

Ohjattu. Vasen. Nyt kapulalla täysi etäisyys, wu-huu! Eli vasen kapula 10 metrissä. Pyysin, että Maija vielä näyttää kapulan kun laittaa sen, vaikeampi puoli kun on kyseessä. Avustin merkille. Nouto tosi hyvä. Olin valmistautunut kääntymään vähän, että luovutus on suora, mutta ei tarvinutkaan, tuli ihan suoraan.

Paikkaistuminen. Noin 3 minuuttia. Olin piilossa ehkä minuutin verran. Hyvä (vahtasi Maijaa). Namikupille palkaksi.

Kotona vielä tunnari. Tein yksin, 3 vierasta + oma. Palkkana rustoluu. Kun näki herkun, alkoi kierrokset nousta. Piti vähän rauhoitella ja muistutella oikeasta asenteesta. Päästin kapuloille ilman käskyä. Nuuskaisi viereistä ja nosti oman. Rauhallinen kehu + se superruokapalkka.

Tänään lisäksi taas mukavaa lenkkeilyä metikossa Maijan lauman kera. Ei yhtään öttiäisiä vielä, mutta sopivan lämmintä. Kyllä on kesä parhaimmillaan!

Laitan Maijan ottamia kuvia vielä erikseen.

Ai niin ja ammuttiin jo tänään Jetalle, jokalauantaisen operaation sijasta, koska huomenna Sami on töissä. Monty-pentukin pääsi kuuntelemaan ja oli reipas kuuntelija :)