Video möllikisasta.

Tänään ajeltiin Maijan kanssa Rovaniemelle mölli-tokokisaan. Jo toinen lapsivapaa tällä viikolla!! :)

Ei malta olla ihan ekaksi mainitsematta, että Jetta toi tunnarissa oikean!!!!

Osallistuin siis VOI-luokkaan, koska evl liikkeet eivät ole vielä starttikunnossa. Ennen starttia kävelytin vähän Jettaa sekä istuskelin sen kanssa sisällä autossa. Ensin kiihkosi autossa, mutta rauhoittui myöhemmin kyllä. Ennen kehään menoa seurauttelin vähän namin kanssa ja otin lyhyen leluleikin. Keli oli puoliaurinkoinen, noin 20 astetta, mäkärät kiusasivat jonkin verran. 

Laitan tähän möllipisteet.

Paikkamakuu 7.
Meni maahan LO:n käskystä. Vieressä teki kiihkeä kelpie agility-rataa, ja meidän Jetta pysyi paikkamakuussa!!! Kuulin ainakin yhden haukahduksen ja lisäksi jonkin verran vinkunaa, mutta pysyi kuin pysyikin. Lonkalla oli vahdannut agi-kentän suuntaan ja välillä vilkuillut piilon suuntaan (hyökkääköhän se akka kimppuun, jos käyn tässä välissä ottamassa pienet omatoimi-agit ;) Loppuperusasento vähän vajaa.

Seuraaminen 9.
Alkuhankaluus: meni joka kerta maahan, kun liikkeenohjaaja kysyi "onko valmista"... Itse seuruu oli periaatteessa suht ok, mutta asenne puuttui tyystin :((( Oli varsinkin liikkeellelähdöissä hidas ja omissa maailmoissaan. Muutenkin koko seuruu oli löysää. Vaikka Jetta suurinpiirtein mukana tallusteli, tekemisestä puuttui draivi. Yksi perusasento taisi olla vino. Askeleet olivat aika hyvät! 

Liikkeestä istuminen 0.
Jäi seisomaan :( Lähti seuraamaan huonosti. Kuunteli kameran räpsymistä. Ei istunut, vaikka käskynanto ja valmistelu olivat mielestäni ok. Otin sitten uudestaan, kun oli kerrankin mahdollisuus ("kisatilanteessa").

Luoksetulo 8.
Oma moka! En muistanut odottaa LO:n liikkeellelähtökäskyä ja nytkähdin eteenpäin ja palasin takaisin, jolloin Jetta nousi sivulle. Uudestaan maahan. Pysähdykset ihan asialliset. Taisi tulla viimeisen pätkän ravilla. Tuli suoraan sivulle, vaikka olisi pitänyt tulla eteen.

Ruutu 8.
Hyvää ruutuunjuoksu (mutta meniköhän sivusta sisään?), hyvin seis, hyvin maahan, hyvin pysyi, mutta seuruussa tuli huonosti, meni ensin ohi. 

Hyppynouto 9.
Muuten tosi hyvä, mutta ei meinannut irroittaa kapulasta.

Metallinouto 10.
Oikein hyvä!

Tunnari 8,5.
Se onnistui!!!!!!!!!! Sanoinko jo, että me saatiin tunnarista pisteitä :D Tein vanhan tunnarivirittelyn, joka ei enää ole ollut treeneissä käytössä. Lisäksi annoin todella hiljaisen käskyn. Meni vähän haluttomasti kapuloille, mutta nuuski rivin hyvin, taisi tökätä vähän viereistä, mutta toi oikean :))))

Kaket 10.
Sarja alkoi istumisella. Tosi hyvä! Kaikki vaihdot ekalla käskyllä, ei ennakointeja! Pakittamisesta en tiedä. Loppuperusasento olisi saanut olla pystympi.

Kokonaisvaikutus 9,5.

Näillä heltisi 241,5 möllipistettä, 2-tulos ja sija 1/2.

Kiitos Rovaniemen porukoille järjestelyistä ja Maijalle mukanaolosta!

Mutta apua, mitä minä teen tuon seuraamisen haluttomuuden kanssa :((( Miten ylivilkkaalle koiralle voi tulla tuollainen ongelma, että se hyytyy?!

Hyvää oli se, että muuten keskittyi hienosti, eikä pahemmin vilkuillut ympärille. Ei ennakoinut kake-asentoja eikä LO:n käskystä edestä sivulle siirtymisiä. Ja se tunnari ;)

Muistettava myös treenata LO:n käskytystä seuruun aluissa! Ettei lyö aina maihin (ai nyt tulee varmana se paikkamakuu....) Niin ja ruudun loppuosaa. Ja miten saan nuo maasta sivulletulot paremmiksi?

Kuvia tulossa myöhemmin.

Ai niin. Illalla paikkaistuminen ruokakupilla, parisen minuuttia.