Taas olin ihan poikki, kolotus, väsytys ja päänsärky. Mikä minuun on menny? Lähdin puolikuntoisena kuitenkin raahautumaan yleiselle tokovuorolle hallille ja yllätyin iloisesti! :) Paikalla 3 muutakin reenaajaa, ja yhtäkkiä sain kaivettua sen reenimotivaation esille jostain ;) Oli tarkoitus, että otan vaan tunnarin, koska sitä on nyt pakko ottaa päivittäin, mutta lopulta siitä tulikin ihan oikea reeni. 

Aloitus paikkamakuulla. Neljän koiran rivi. Jetta makasi kuin patsas?? Reenikaverit naureskeli, ettei se taida olla ihan terve, kun pää ei pyörinyt yhtään, eikä kuulunut mitään volinaa. Jotain 5 minsaa. Oli pakko antaa yksi nami palkaksi, kun se oli niin hienosti, vaikka yleensä en palkkaa makuusta.

Otettiin kaikki koirat yhtä aikaa. Jetalla pyöri pää kyllä aika vinhaan, kun se yritti nähdä kaikkien koirien toimet yhtä aikaa ja vielä itekin siinä samalla tehä jotain...

Sitä paitsi päivän teema oli varastelu, koska se meinasi varastaa jokaiseen liikkeeseen.

Hyppynouto. Eka kerralla kutsuna, lähti jonkun muun käskystä. Toisella kerralla koko nouto ja taas lähti ennen käskyä, palautus kylläkin viivasuora. Kolmannella kerralla malttoi oottaa käskyä. 

Kaket. Kymmenisen metriä I-S-M-S-I-M. Ei ennakointeja, kaikki asennot eka käskyllä, mutta en tiiä, paljonko pakitti.

Liikkeestä istuminen. Hyvä, annoin namin kun palasin. Jetalla pää pyöri hulluna, kun katteli muita koiria. Piti vähän toistaa käskyä, että pysyi paikalla, kun kävin takana.

Ruutu. Pitkältä matkalta alustalle. Hyvä!

Metalli. Ja taas varasti ennen käskyä. Toisella yrityksella malttoi oottaa käskyä, vapautin lelulle vähän ennen loppuasentoa.

Seuraamista. Hyvät perusasennot. Myös juoksua ja hidasta. Askeleita ja käännöksiä paikalla. Pakitusta pitäisi vielä opettaa erikseen.

Lopuksi pihalla tunnari. Vieraan kasan ja Annikan piilottaman oman välillä parisen metriä. Hyvin meni! Pitäisköhän ensin lähentää omaa piilotettua vai levittää vierasta kasaa enemmän levälleen. Kas siinäpä pulma.

Olipa lopultakin kiva treeni! :)

Sen lisäksi Jetta treenasi agia pari tuntia ennen tokoa. Ei haitannut, pikemminkin paransi vain toko-treeniä ;)