Käytiin eilen huonon treenin palkintomatkalla Rovaniemellä, ja eikös heti tullutkin jo parempi mieli ja treenionni ;)) Sitäpaitsi sain itselle uudet vedenpitävät ulkoiluhousut, joten tulkoon vaan syksy ja sateet :)

Kaupunkireissun jälkeen Jetta pääsi sekä tokoilemaan ja ageilemaan.

Otin tahallani hallin pihalla, vaikka sisätilakin olisi ollut tarjolla, sillä oli kamala myrsky ja siitä sai sopivasti erilaista säähäiriötä. Aloitettiin seuraamisella ja sitä kova tuuli häiritsikin paljon! Jetta pyöritteli päätä ja seilaili sinnetänne seuruupaikalla. Otin melko pitkän pätkän, parani loppua kohti.

Liikkeestä istuminen. Ok.

Luoksetulo seisahtumiseen asti, lelu heti käskyn jälkeen. Ok.

Ruutu kaukaa. Meni sivulta sisään. Mutta Pyrykin kyllä pyöri ihan ruudun vieressä. Palkkasin silti. Otin kuitenkin uudestaan ja nyt kun meni edestä sisään, palkat ja leikit. Pitäisi pysäytelläkin Jettaa ruutuun välillä, myös sen vuoksi, että opin itse ajoittamaan käskyä.

Kaket. Ruutu oli takana ja siellä alustalla namia. Jetta siirtyi sivulle ja taakse varmaan metrin. Kaikki muut asennot teki ekalla käskyllä, paitsi eka asentona nousi seisomaan, kun olisi pitänyt istua. I-S-M-S-I-M -sarjan jäkleen palasin, otin sivulle ja annoin namin. Otin vielä uudestaan pelkän maasta istumisen ja palkkasin siihen, vaikka kyllä se siinäkin vähän pakitti, mutta ei ainakaan siirtynyt sivullepäin.

Lopuksi enää tunnari. Sami vei ensin kasan nurmelle, sitten peitti oman kapulan kasan taakse, parinkymmenen sentin päähän. Jetta etsi tosi nätisti ja palautti. Ennen luovutusta kehut ja namipalkka. Lopuksi pallonheittelyä. Ja päälle agi-treeni.

Jetta oli agilityssäkin paljon skarpimpi kuin edellispäivänä.

Tässä yksi pikku videonpätkä treenistä. Mukana myös Topi-poika kannustamassa :)

Video: Maija ja Jetta agi-treeni.

Pyry oli myös mukana tsemppaamassa, eikös olekin jo aika taitava kävelijä?

Video: Pyry kävelee.


Aina yhtä iloinen tsemppaaja! ;) Pyrylle riittää, kun Jetta juoksee kovaa ja innokkaasti
ja hakee palloa. Senhän Jetta osaa vaikka unissaan!

Lisäksi muutaman päivän takaisia tunnelmia Salmilompolosta.


Nami nami evästä! Ei ole omena kauas puusta pudonnut! ;)


Eväitä nautiskelemassa koko perheen voimin ;)


Tullaanhan pian taas uudestaan retkelle!