Olen jo useamman päivän maannut saamattona sohvalla ja miettinyt, tullako kipeäksi vai eikö tulla. Koska kyllästyin oottamaan kuumeen nousemista päätin tänään ryhdistäytyä ja lähteä lenkille ja reenaamaan. Niinpä Jetta-parkakin pääsi taas pitkästä aikaa hallille. Mitzun sairasloma jatkuu edelleen ja sen suurimmat aktiviteetit ovat 10-15 minuutin hihnakävelyt. Ontumista ei nyt ole ollut, mutta se on vielä lääkekuurilla. Kai kohta pitäisi uskaltaa kokeilla jatkuuko ontuminen, kun lopettaa lääkkeet.

Jetan iltareeni alkoi pienen leluleikin jälkeen seuruuharjoituksella. Tänään ajattelin, että teemana on, kuinka opettelemme leluseuruuta. Leikin jälkeen pistin lelun piiloon kainaloon, otin Jetan sivulle, otin yhden askeleen ja palkkasin siitä lelulla. ONNEKSI oli toiset silmät mukana vahtimassa, ja selvisi, että vaikka lähtöperusasento oli suora, jo ensimmäisen askeleen aikana Jetta oli ulospäin vinossa, ja mie idiootti tietenkin palkkasin siitä. Taktiikan muutos: naksu Samille käteen ja pyyntö naksuttaa, HETI kun Jetta on suorassa, vaikka vain liikkeelle lähdöstä. Niinpä saatiin pari mallikasta liikkeellelähtöä, sekä ihan muutaman askeleen seuruu ja nyt palkkasin vain lelulla. Lopuksi otin namin avulla vähän pidemmän pätkän, ja otin myös vasemmalle käännöksiä reilusti takaa namilla ohjaten, että saisi sitä takapään käyttöä paremmaksi.

Otin yhden kierron pelkästään, namipalkalla. Se meni hyvin, ei edes ääntelyä. Noudossa otin ensin yhden pitoharjoituksen. Sitten heitin kapulan parin metrin päähän, siitä nouto ja palautus perille. Hyvin meni, lelupalkka. Annoin vielä kapulan Jetalle suuhun ja käskin kiertää, voi että se olikin Jetan mielestä hauska tehtävä :) Palkka vauhdista leluun. Laitoin Jetan välissä maahan makaamaan, että tulee sitäkin harjoiteltua.

Seisahtumista muutamaan kertaan. Houkuttelin Jetan kulkemaan vierellä, ja sanoin seis-käskyn, ja ihme! :) Sehän seisahtui tosi hienosti! Lelun heitto taakse palkaksi. Vielä toinen yritys, selvittääkseni, oliko tämä sattumaa, mutta sekin seisahtuminen yhtä napakka. Hyvä! Vielä viimeisen kerran niin, että jätin pallon taakse, näytin sen Jetalle, naksu Samille, ja heti kun Jetta käskystä pysähtyi, vapautus taakse. Kylläpäs jäi hyvä mieli tuosta reenistä. Taas pieni makaaminen sillä aikaa että laitettiin ruutu valmiiksi. Pitäisi kyllä uskaltaa reenata myös ruudun lähellä, mutta mutta... kun se karkaa sinne niin helposti.

Ruutuun alusta, jonne Jetta lähti kuin tykin suusta (ilman käskyä...), ensin kaksi toistoa namipalkalla, kolmannen kerran lähetys reilusti kauempaa ja lelun heitto + revitys palkaksi. Aika hienosti meni tämäkin.

Lopuksi muutama kakevaihto istu-seis, ja erikseen vielä seisomassa pysymistä. Viimeisestä asennosta palkaksi iltaruoka.


Mie oisin kyllä kova tyttö reenaamaan, kun tuo emäntä vain saisi aikaiseksi!!