Käväisin iltasella itekseen Jetan kanssa hallilla.

Aloitettiin seuruutreenillä. Kävelyä, juoksua ja peruutusta. Palkkasin namilla taakse, että paikka vakiintuisi enemmän taakse kuin eteen. Seuraamisesta istumista ja seisomista. Istumiskäskyä varten piti pysähtyä ennen kuin toimi, seisominen takapalkalla hyvin, kunhan ensin lähti liikkeelle (tuijotti takapalkkaa). Maahanmenoa tarjosi taas, kun olin ottamassa muita asentoja.

Kakeasentoja ensin lelun kanssa. Lelun kanssa toimivat kyllä huomattavasti paremmin kuin namin kanssa. Yritin ottaa pelkkää i-m-i-m, mutta! Onkin näköjään oppinut nyt maasta istumaannousun niin, että ensin nousee seisomaan, sitten peruuttaa pari askelta ja sitten istahtaa. Olikohan se sittenkään viisasta antaa peruuttaa asentojen välillä (näin pitkään). Otin sitten pannasta kiinni ja sivulta ohjaten yritin saada nousemaan maasta istumaan ilman pakitusta. Onnistui joten kuten, mutta ei hurjasti kehumista.

Kerran hyppy, nakkasin lelun perään, kun hyppäsi hyvin.

Kiertoja ja niiden yhteydessä eteenistumista. Jos ei tule käsi ja pakitusapua, Jetalla ei ole hajuakaan näköjään koko eteenistumisesta. Pitäisi kai vihdoin päättää, tuleeko siitä koskaan jälkikoiraa vai ei, vai ottaisiko liikkeet suosiolla suoraan sivulle.

Noudon pitoa. Taas pitää kapulaa löysästi ja siirtää helposti takahampaisiin. Kiskoin nyt kapulaa vastaan, niin että Jetan oli pakko ottaa siitä kunnolla kiinni. Pari nostoharjotusta. Kierron kautta eteen palautus. Lopuksi vauhtinouto.