Iltamyöhällä hallilla Annikan kanssa.

Taas se tunnari epäonnistui. Annika vei vieraan kasan, ja oman siitä parin metrin päähän piiloon hiekkaan. Jetta potkaisi omaa mennessään siitä ohi, mutta ei haistanut. Kävi hakemassa vieraalta kasalta kolme kertaa väärän, ennen kuin alkoi edes haistella. Sitten kun alkoi haistella, kulki seinän vieriä pitkin, kävi reenikassilla ja etsi joka puolelta paitsi sieltä, missä se kapula oli. Lopulta eksyi piilotetun kapulan läheisyyteen ja sai hajun. Tarkkensi ja löysi lopulta. Palkka vähän ennen luovutusta.

Ennen tunnaria tuli testattua hallin tulevaa mattoa, jota oli yksi rulla levällään hallissa.

Luoksetulo. Otin suorana pitkältä matkalta. Jetta jarrutti vähän ennen eteenistumista, mutta törmäsi jalkoihin, joten ehkä matto vähän kuitenkin luistaa. Vino asento.

Ruutu. Hauskasti tömisi matto, kuin hevoslauma olisi jymistänyt ;) Meni hyvin perille asti. Enpä tiedä, oliko sitten ulkonakin takaa. Palkkasin kuitenkin.

Hyppynouto. Hullusti vauhtia, vissiin uusi alusta inspiroi. Ensin kokonaisena. Vino luovutus. Uudestaan kutsunoutona, taas vino, ei palkkaa, vaan uusi yritys. Nytpä oli suora.

Liikkeestä istuminen. Istui. Palkkasin heti kun olin kääntynyt takaisin.