Aamulla oli vallan mainio hankikeli ja auringonpaiste. Lähdettiin ensimmäiseksi pienelle ulkoilureissulle. Mitzukin sai tulla mukaan, koska mentiin autolla paikkaan, josta pääsi suoraan hangille käpöttelemään, joten ei ollut pelkoa haavan likaantumisesta.

Siellä sitten auringoinpaisteesta nautiskellen tämä parisko jonkin aikaa tepasteli ympäriinsä. Saatiin Jetasta ja Mitzusta ensimmäinen kimppakuva, nyt kun Jetta huomasi, ettei turhan päiten kannata tuppaantua liian lähelle Isoa Koiraa.

Jetan kanssa otin muutaman sivulletulon. Nyt se sitten pakkaa istumaan liian taakse, mutta täytyy harjoitella tuota omaa namikäden liikettä, että saa sen sivulle istumaan optimaaliseen paikkaan.

Sitten alkoikin sosiaalistamismatka kaupunkiin. Mentiin juna-asemalle vastaan Tanja-kaveria, joka oli opiskelijaporukalla matkalla kohti pohjoista. Siinä sitten sai junaäänien ihmettelyn lomassa monia ihailevia silityksiä Tanjalta ja kavereilta, eikä tarvinut koko aikana kaivaa kuin kaksi purkkaa Jetan suusta :D (Huom. ei yhtään tupakantumppia ;) Saateltiin porukka vielä hotellille (eh, Jetalta meinasi päästä pisu hotellin aulaan, eihän kerrota kellekään?? Pyyhin kyllä pois sen pienen, mikä sinne ehti tulla).

Sitten päivä jatkui ehkä vähän tylsemmin, kun oltiin parituntinen toimistolla. Oli sielläkin kyllä mukava täti, joka silitteli ja sitten sai syödä luita, leikkiä pallolla ja juosta ympyrää pitkin käytävää. Ei se tarkemmin ajatellen hassumpi paikka ollutkaan?

Mukavana päätöksenä Rovaniemen reissuun Jetta pääsi käymään kylässä vielä Ronja-vanhuksen luona, joka sopivan arvokkain, mutta hyvin ystävällisin elein, toivotteli Jetta-pennun tervetulleeksi. Jännä juttu, että Jettaa pelottaa sisällä Mitzun haukkuminen, mutta Ronjan haukkumisesta ei ollut vierailulla millänsäkään. Kiitokset Lauralle koirasosiaalistamisavusta :)

Automatka mennen tullen sujuikin sitten syvässä unessa, tiesiköhän tuo edes matkustaneensa kaupunkiin ja takaisin :)

Muutama kuva vielä tältä päivältä.

mithuhti08.jpg
Mitzu huhtikuun auringonpaisteessa.

jepuu.jpg
Kyllä minä tämän puun vielä kesytän!

perhe.jpg
Täti ja siskontyttö eka kertaa samassa kuvassa :)

jeronja.jpg
Arvokas Ronja-rouva oli turvallinen koiratutustumiskaveri.

1482929.jpg
Tohtisikohan tuota Ronja-rouvaa pyytää leikkiin?