Vaikka tämä piti olla kesälomapäivitys, ei malta olla mainitsematta, että tunnari onnistui äseken! Portailla, Sami vei, Jetta ei nähnyt, oma oli ollut lenkin ajan taskussa. 3 vierasta + oma. Jetta seiso ensin oman päällä, eikä millään löytänyt sitä, ja minua alkoi hulluna jännittää, ettei malta haistella. Mutta malttoipa se, uudestaan ja uudestaan! Lopulta huomasi myös oman, jonka päällä seisoi. Rauhallinen kehu, muutama kuivamuonanappula ja sen jälkeen rustoluu palkaksi. 

Lisäksi Jetta onnistui nielaisemaan palasen kumilelusta. Toivottavasti on sen verran pieni, että tulee ulos turvallisesti...

Asiaan, kesäloma nro 2! Kätevää, kun samalla viikolla voi tehdä kaksi kesälomamatkaa. Ei tartte olla liian kauaa pois kotoa ;) Tänään palattiin Ranuan reissulta, jossa käytiin juhlimassa siskon miehen synttäreitä ja samalla tapaamassa sukulaisia. Eläinpuistossa käyntikin saatiin mahdutettua tähän kahden päivän minilomaan. Kiva reissu! Hillitön helle, +30 tienoilla. Auton ilmastointi oli ainoa, joka pelasti meidät reissussa pakahtumiselta ja tuskalta :)

Pyryn eläinpuistovierailun TOP3 oli hyvin samanlainen kuin Oulun reissulla:
1) Heppa!
2) Pikkukaivuri (ehkä tasoissa Ojavaaran mönkijäajelun kanssa ;)
3) Hiekkalatikko

Kuvakertomus:


Kesämies kesäjuhlissa...


nauttimassa hyvistä tarjoiluista.


Molempien poikien suosikkileikki, kaivurit ja rattorit, pikkuserkukset kuvassa.


Mönkijäajelu.


Siellä on karhu!


Pieni mies ja iso karhu.


Enpä haluaisi oikean karhun kanssa joutua vastakkain mettässä.


Yritetään tiirailla ilveksiä.


Suurimman suosion saavuttivat kotieläinpuiston hepat ja possut ja ajettava kaivuri ja hiekkalaatikko ;)