Heh, jaa mitä onnistunutta on SM:ssä, kun Mitzun arvostelulipukkeessa oli 208,5 pistettä? No sitä onnistunutta, että tunnarista tuli pisteitä!! Jee! Nolo tunnustaa, mutta viime vuonna Mitzu ei saanut pisteitä yhdestäkään tunnarista kisoissa. Siis pyöreä nolla joka ikisessä kisassa. Ongelman nimi oli se, että reeneissä tunnari onnistui lähes aina, mutta kisoissa ei koskaan... Nyt kun sitten homma meni pipariksi jo paikkaistumisessa, niin mitään paineita ei enää ollut viimesen liikkeen, tunnarin, kohdalla. Sinne se Mitzu meni rauhallisesti kapuoloille, nuuski ne huolellisesti läpi vääriä tökkimättä ja toi oikean sitten. Hyvä Mitzu!

Niin muuten kisasta sitten:

Paikkaistuminen 0.
Meni maahan sen jälkeen kun oli jo kysytty, ollaanko valmiita (en tiedä miksi). Käskin Mitzun istumaan ja hyvin se istui koko homman läpi, mutta myöhäistä mikä myöhäistä :)

Paikkamakuu 7.
Meni maahan toisen käskyllä ja nousi ylös huonosti. Mutta makasi kuitenkin hyvin ;)

Seuruu 8.
Seurasi alussa tosi hyvin, mutta sitten tallasin vahingossa sen varpaille ja alkoi kulkea etäämpänä. No ei ihme.

Idari 8.
Muuten ok, mutta teki yhden ylimääräisen maahanmenon alussa, kun liikkeenohjaaja sanoi "Liikkeelle MArs". Jaa eikö se riitäkään, että käyttää reeneissä liikkeenohjaajana vaan omaa miestään? ;)

Luoksetulo 5.
Juu, ei pysähtyny seisomaan ollenkaan.

Ruutu 9.
Ja se olikin sitten hieno! Vauhtia ois voinu olla enemmän, mutta Mitzun ikäiseksi varmasti varsin kelvollinen suoritus.

Ohjattu 7.
Jäi kauas merkistä ja menasi palauttaa tuomarille, ennen kuin pongasi minut, mutta muuten pääsääntöisesti aika hienosti ;)

Hyppynouto 9,5.
Hyvä olikin! Heh, ei ees kiertäny estettä takaisin tullessa, niin kuin se keksi edellisessä kisassa tehdä.

Se tunnari 7!
Vähän hidas (mutta mitäpä siitä) ja meinas ensin palauttaa tuomarille, mutta se tunnari ONNISTUI! :D (Varmaan Mitzu viisaana likkana tuumasi, että jos palauttaa tuomarille, ehkä se antaa enemmän pisteitä).

Kaket 5.
Jännä juttu, yleensä kun seisominen on eka liike, niin se on Mitzulle edullisin tapa. Nyt kun videolta katsoin, niin huomasin, että se otti ekassa seisomisessa oikein askeleen eteen päin. Oisko sitten kuvitellu lähtevänsä luoksetuloon tai jotain. Muuten asennot ok, mutta tuo liikkuminen verotti.

Joten olinpa silti tyytyväinen. Luulenpa vaan, että taisivat olla Mitzun viimeiset SM:t, joten oiken hyvä mieli jäi :) Niin ja se tunnari onnistui. Vai joko mainitsin asiasta? ;) Sinänsä hienoa, että Mitzu kuitenkin jaksoi päivän tosi hyvin ja teki liikkeet suht innokkaasti (onneksi meillä oli vuoro jo aamupäivästä), sillä olin etukäteen hieman huolissani sen jaksamisesta, se kun on viime aikoina ollut aika rauhallinen ja vaisukin. Vielä siitä silti vauhtia löytyy näköjään tarpeen tullen :)

Oulussa järjestelyt toimivat aivan huippuhyvin, ja järjestäjät kyllä ansaitsevat isokokoisen kiitoksen!

Tuliaisina minulla oli totaalisen palanut naama, se kylmä tuuli oli niin petollinen, ettei auringonpaistetta huomannut. Muuten oivallinen kisasää, ei liian kuuma.

Jetallakin oli luullakseni aika hauskaa siellä, koska sai moikata aika monta ihmistä ja koiraa. Ja nähtiin oikein sisaruksiakin, se oli kivaa ja niiden kanssa oli huippua temuta!

Sunnuntaina oltiin sitten vaan turistina ja oli kyllä mukava seurata kisoja (hyytävän kylmästä kelistä huolimatta). Lopulta SM-tokon voittajaksi selvisivät Elina ja Sina, mikä oli kyllä aivan huippuhieno juttu, sillä olen vankkumaton Sina-faniklubin jäsen ;)

sm1.jpg
Zen-sisko oli Jetan mielestä huippukiva ;)

sm2.jpg
Toisaalta, kisojen seuraaminen on älyn väsyttävää puuhaa.

sm3.jpg
Majapaikan maisemissa ei ollut moittimista. (Ja hyvät lenkkimaastot vieressä :)