Ajeltiinpas Rovaniemelle reenailemaan. Ensin Jetan kanssa namiseuruuta. Tarkoituksena, että kaikki neljä tassua pysyvät maassa. Tassut pysyivät maassa, mutta sitten itse seuruu huononi. Jetan takaapää kääntyi ulospäin vinoon. Kun yritin kääntää kättä hieman ulos, että saisi Jetan suorempaan, sitten Jetan etupää irtosi kauemmas. Ehkä kävelyvauhti oli sitten hidas. Sellaista hyvää rytmiä ei löytynyt. Kun yritin kävellä nopeampaa, ei parantunut ratkaisevasti, takapää edelleen tuppasi kääntymään ulospäin. Päätin luovuttaa sitten tältä kertaa seuruutreenin ja yrittää pohtia, miten sen saisi paremmin onnistumaan. Pari sivulletuloa, ne meni ok.

Myöhemmin merkille menoa kerran, siten että hetsasin lelulla ja vein lelun merkin taakse. Jetta meni kovaa vauhtia merkille ja kaatoi sen mennessään, mutta muuten hyvä. Sitten otettiin luoksetulo lelupalkalla, meni hyvin ja tuli kovaa. Pieni vetoleikki vielä, ja Jetta toi lelua hyvin vedettäväksi, paitsi kerran lähti sen kanssa huitelemaan, ja kun pongasi ruudun kulmamerkin, juoksi sinne tarkistamaan olisiko takana lelua... Se oli kuitenkin kiva, että pystyi tekemään juttuja, vaikka paikalla oli muita reenaavia koiria ja sitten vielä agility-reenit. Välillä katse harhautui toisiin koiriin, mutta pääsääntöisesti teki hyvin! 

Mitzukin otti pikku treenin ja sillä oli kyllä tosi kivasti vahtia! Toivottavasti ei otettu liian lähellä kisoja, että intoa säästyisi myös sinne, viimeaikaisen rauhallisuusjakson huomioonottaen :) Yksi juttu vaan tuli huomattua, että jos kehässä on yhtään pitempää nurmea, Mitzu ei tasan tarkkaan löydä tunnarikapuloita. Löysi tänäänkin vasta tosi pitkän etsimisen jälkeen tunnarikasan. Eiköhän se sitten näe, mihin kapulat laitetaan? Vai mikä lienee, mutta jos eivät ole selvästi näkösällä, niin tuntuu olevan vaikea löytää.