Hallilla tänään pieni päivätoko, eikä edes erityisen onnistunut :( Oli jo lähtiessä sellainen olo, ettei millään huvittais, niin ois pitäny uskoa sitä tuntemusta ja jättää menemättä. Mikään ei oikein onnistunut, paitsi luoksetulon stopit!

Aloitin tunnarilla. Verkko yhtä matala kuin eilenkin, mutta Jetta nappasi väärän kapulan verkon alta :( Laitoin tunnarimaiseen ympyrään ja oman kapulan laitoin verkon ulkopuolelle klo 11 kohtaan, mutta ei se Jetta sitä ottanut, vaan nappasi verkon alta vieraan. Otin uudestaan ja panin keskelle lisää kapuloita ja oman klo 13 kohtaan. Nyt toi nätisti, mutta tuntuu, ettei haistellut mitään, nappasi vain sen, joka oli saatavilla.

Kiertojen kanssa seis ja maahan. Ne olivat ihan huippuja! Vielä palkkaa pelkästä kierrostakin.

Hyppynouto. Heitin lyhyen heiton. Oli hyvä hyppy ja nouto, luovutusasento suora!

Liikkeestä istuminen, jätin palkan taakse, Jetta meni jumiin. Istumisvirittelystä huolimatta seisahtui vaan koko ajan. Totaalinen istumisjumi. Kerran sain onnistumaan oikein hiljaisesta seuruusta ja katsoin istuuko (=lisävihje). Peilin edessä yritin ottaa vielä seuraamisesta, mutta ei millään! Aina vain seisoi.

Ois pitänyt tajuta lopettaa, kun mikään ei toiminut, mutta eihän sitä vielä. Ruutukin oli esillä, mutta sitä en onneksi voinut ottaa, kun alusta oli jäänyt johonkin edellisiin treeneihin. Kakeja yritin. Arpoi koko ajan asentoja. Mikään asento ei pysynyt tarpeeksi pitkään ja jos ei mitään käskyä kuulunut, meni joko maahan tai istui.

Ihan pieni seuraamispätkä, katsoin pelistä ja palkkasin, kun oli suorassa, eikä liian tiiviisti.

Pitäisköhän parin päivän tauon vaikka tokoilussa, kun mikään ei huvita ja mikään ei onnistu.