Illalla koko lauman ja reenikaverin kanssa hallilla. Mitzu sai reenata Samin kanssa ja oli kyllä huisin innoissaan. Otti seuruuta, idaria, luoksetuloa ja ruutua. Hienosti viipotti, vaikka eka kerta "lainaohjaajalla" tietenkin aiheutti tiettyjä vaikeuksia :)

Jetalla teemana tänään häiröt! Kenttä oli ripoteltu täyteen merkkejä, leluja, ruutua ym. Lisäksi ympärillä leikki lapsia ja haukkui pikku pohjis. Homma alkoi leikkimisellä ja seuruulla. Aluksi Jetta otti hirveästi häiriötä ympäristöstä, mutta seuruu muuttui koko ajan tosi paljon paremmaksi ja lopulta ei välittänyt häiriöstä enää mitään! Kiertotehtävässä syöksyi ensin kaikille leluille ennen kuin suostui kiertämään ja ruutuun mennessäkin lelut ja kapulat vetivät vastustamattomasti puoleensa. Käskin irrottaa jokaisen lelun/kapulan kohdalla, ja saatiinhan se Jettakin lopulta ruutuun.

Noutoa niin, että ensin kapulan nosto- ja pitoharjoitus. Sitten nouto perille asti ja lopuksi vielä vauhtinouto. Liikkeestä maahanmeno, jossa palkka heti maahanmenon jälkeen. Hyppy kokonaisena, ensin nami seisomisesta, sitten vielä perusasento. Hyvin meni. Lopuksi vielä yksi kierto, jossa oli aivan pakko ensin ottaa yksi lelu suuhun ennen kuin saattoi kiertää törpön.

Käytiin Rovaniemellä. Jetta sai pienehköksi käyneiden pentuvaljaiden tilalle uudet, tosin kankaiset. Lupasin, että se saa isojen tyttöjen nahkavaljaat sitten, kun valmistuu TVA:ksi ;)

Tänään on ollut myös juhlapäivä, kun Pyry täytti puoli vuotta ja sen kunniaksi pääsi syömään ensimmäistä kertaa kiinteitä ruokia.


Maissisosetta, nami nami.


No jaa, olikohan tuo sittenkään niin hyvää...


Iso poika Pyry 6 kk :)


Varmasti sieltä ruokapöydästä jotakin minullekin tipahtaa, kun tuo nyytti alkaa syödä...