Joo, yleisellä tokovuorolla hallilla. Yksi koirakko reenikaverina ja vähän muitakin häiriönä. Otettiin eka ulkona tunnari, että saatiin vähän piiloon kapuloita. Ruohikossa verkon alla vieraita ja niiden takana oma. Millä ihmeen konstilla se sai kaivettua yhden väärän sieltä verkon alta?! Ja palauttikin vielä Maijalle. Vaikka mitäpä sen on väliä, kenelle sen vieraan kalikan palauttaa. Toistettuna toi hienosti sen oman, mutta miksi se aina onnsituu vasta toisella kerralla tai x:nnellä.

Aloitettiin paikkamakuulla. Viereinen koira intovinkuili alussa, ja Jettahan oli heti mukana mölisemässä, mutta kumma kyllä hiljeni, ja makasi loppuajan tosi nätisti. Kymmenisen minuuttia. Jopa perusasentoon nousu oli asiallinen. 

Vähän seuraamista. Otin tahallani lähellä häiriötä, mutta oli mielestäni aika asiallista.

Liikkeestä istuminen. Eka kerta meni pieleen, kun käännyin liian aikaisin katsomaan, istuiko, ja homma meni plörinäksi. Toisen kerran kun otin, meni hyvin!

Ruutu. Kokonaisen yritys. Eka kerralla jäi seisomaan niin eteen, etten ollut varma, oliko sisällä. Meinasin komentaa uudestaan ruutuun, niin se juoksikin sieltä jo pois (jaa ei kelpaa, vai?). Kun lähetin toisen kerran, huusin ajoissa seis ja käskin vielä maahankin. Kävely ja mukaanotto. Hyvä. Vielä läheltä pari lähetystä ja meni maahan!! Siis eka kerran kun olen ikinä ottanut ruudussa maahanmenoa, niin nytkö se alkaa sitä jo tarjota ite? Pari onnistunutta toistoa vielä.

Kaket oli suhteellisen surkeat. Mainittakoon kuitenkin muka puolustukseksi, että Jetan selän takana oli menossa jotakin äänekästä ja lisäksi seinään oli kiinnitetty kiihkeästi räskyttävä koira... mutta silti, pakitti, vinotti ja piti toistella käskyjä. Ajattelin jo jättäissäni, että jos nousee istumaan eka käskyllä, palkkaan siihen, mutta eihän se noussut. Ainakin istumiseen ja maasta seisomiseen piti toistella käskyä, ja pitiköhän johonkin muuhunkin? 

Palkaksi pliisunlaisesta tokotreenistä Jetta pääsi vielä tekemään Maijan kanssa agilityä, jossa se olikin kuulemani mukaan ollut huisin taitava ;)