Torstaina Jetta ei reenannu oikeastaan mitään. Mitzun kanssa käytiin kimppareenissä Rovaniemellä. Muut meni hyvin, mutta tunnarissa toi väärän. Potkaisi oikean kapulan sivuun (itse en tiennyt, mikä oli oma) ja sitten, kun ei alkanut rivistä löytyä omaa, nappasi vain jonkun. Harmistus. Toisella kerralla onnistui, mutta ei se ole sama...

Tänään iltasella otetettiin jälki pellolla, tai siis yritettiin. Taasen Jetta ei malttanut millään keskittyä. Tein pellolle pienen kolmion mallisen ruudun, jonka päästä lähti jälki. Nameina oli lihapullat. Nappasi ruudusta pari lihapullaa ja lähti sitten jäljen huomattuaan rynnimään jälkeä pitkin. Kun pidätin hihnasta (koska meni pää pystyssä), istui ja alkoi tempoa hihnassa. Sitten näytin Jetalle maata ja kehuin, kun meni muutaman askeleen rauhallisesti. Sitten tuli taas vauhti päälle, ja namit jäi syömättä. Meni kyllä jälkeä pitkin, mutta ei nuuskinut erityisen tarkasti. Eipä siis oikein onnistuttu tällä(kään) kertaa.

Sen sijaan tunnarijuttu oli aika hieno. Sami piti Jettaa hihnassa, kävin peittämässä kapulan huolellisesti nurmikolle ja sitten palasin Jetan viereen vapauttamaan sen. Juoksi kovaa vauhtia kapulanpiilotuspaikkaan, haisteli hetken ympräiinsä ja kun löysi kapulan toi sen tuhatta ja sataa minulle ja vaihtoi vain pienen arpomisen jälkeen leluun. Se oli hienosti tehty Jetalta! :) Sitten ihan vaan pari askeleen seuruuta namin kanssa, ja siinäpä ne päivän reenit oli.