Kävelin hallille ja takaisin ja reenattiin siellä Maijan kanssa.

Ihan pieni seuraaminen kohti luoksetulon lähtöpaikkaa. Liian tiivistä, hankala kävellä.

Suora luoksetulo, liikkeenohjauksella. Aavistuksen vino eteenistuminen, mutta en viitsinyt korjata. Sivulle myös vinoon, niin sitten kyllä otin uudestaan eteen ja siitä sivulle. Hyvä.

Hyppynouto, kokonaan, liikkeenohjauksella. Kympin suoritus! :)

Ohjattu, oikea, 8 metriä. Vein ensin namin merkille + lähteys. Perään merkki + oikea. Hyvä, lelupalkka. Sitten vein merkille ja meinasin ottaa vielä pari kupille juoksua, mutta taas tuli ne häröilyt. Ei lähtenytkään ohjauksen mukaan, tai lähti väärään suuntaan tai jumahti paikoilleen. Vein merkille, kävin näyttämässä namikupin ja lähetin. Onnistuihan se lopulta. Että osaa olla vaikeaa.

Tunnari. Ympyrä, oma klo 9. Menin pysäyttämään ennen kapuloita, varasti ennen käskyä. Toi väärän. Meni uudestaan kapuloille, lähmi mitä sattuu, mutta lopulta löysi oman ja toi.

Saattaa olla, että reenin paras osuus oli varsinaisen reenin jälkeen. Jetta pötkötteli sillä aikaa kun Monty reenasi. Vain pötkötellessään vinguskeli jonkun verran. Mutta kun laitoin sen "köpsis", oli ihan rauhassa siihen asti kunnes vapautuin, vaikka toista palkattiin leluin, namein ja kehuin. Hieno edistysaskel Jetan rauhoittumisharjoituksissa.