Huh-huh, ei ois millään jaksanu lähteä reenaamaan, mutta onneksi tuli lähdettyä, oli kivaa :) Illalla siis Jetan kanssa hallilla näyttelytreenien aikaan. Ympräillä siis paljon juoksevia ja haukkuvia koiria. Ihan ekaksi pitää kovasti kehua Jettaa, että kun se teki hommia, se ei välittänyt ympärillä olevista koirista tuon taivaallista :) Vaikka koirat vilahtelivat ohi edestä ja takaa ja läheltä ja kaukaa.

Alkuleikin jälkeen aloitin seuruulla, joka oli mielestäni ihan hyvää. Toivottavasti oli myös suorassa.

Liikkeestä maahanmeno oli hyvä. Otin myös perusasennon, joka kylläki oli vino.

Luoksetulo koko hallin poikki ohi ympyrää pyörivien koirien. Se oli tosi hieno, nyt en muista käytinkö käsiapua eteenistumiseen, mutta loppuasento oli hyvä. Otin ennen luoksetuloa yhden eteenistumisen erikseen. Kierron kanssa yksi stoppi, joka oli upea, mutta oli tehokas vartaloapu mukana.

Liikkeestä seisahtuminen etupalkalla. Katsoin peilistä, ja koska itse seisahtuminen oli huisin hieno, vapautin suoraa päätä seisomisesta palkalle.

Kakeja (vain i-m-i vaihtoja) hinkkailin jonkun aikaa. Istumaan nousussa pakitti tai otti seisomisen ja maahanmenoja ennakoi. Kun sain muutaman asiallisen vaihdon, joista viimeinen istumaan ilman pakitusta, palkkasin patukalla.

Hyppyä molempiin suuntiin, myös vinoista suunnista.

Lopuksi tunnarintapainen. Kun hallissa kapulaa ei oikein voi piilottaa maahan, kävin viemassä sen hallin toiseen reunaan rojukasan taakse. Virittelyn jälkeen Jetta pääsi hakemaan kapulaa. Se juoksi heti sinne päin, minne olin kapulan vienyt, mutta ei löytänyt sitä heti. Nuuski kuitenkin ympäriinsä tosi intensiivisesti, ja loupulta löysi kapulan ja jopa palautti ihan perille asti! Oli kyllä aika söpö Jetta :)

Lopuksi laitoin Jetan paikkamakuuseen varmaan 10 minuutiksi. Makasi koko ajan hiljaa ja rauhassa. Vaikka meille kävi juttelemassakin yksi koira omistajineen. Aika hyvin kestää siis tuollaista rauhallista häiriötä ja koiriakin, mutta ne palkattavat tai noutavat koirat - kertakaikkiaan ylivoimaista.

p.s. Pyry täytti jo 11 kuukautta.