Annikan kanssa raviradan parkkiksella alkuillasta. Ehdin jo vähän aloitella itekseen.

Seuraamista, ihan asiallista.

Liikkeestä istuminen, hyvä.

Luoksetulo. Otti seisahtumisessa pari töpöaskelta käskyn jälkeen. Kutsuin siitä eteen ja otin sivulle. Kehuin, mutta en antanut palkkaa. Uudestaan ja heitin heti käskyn jälkeen pallon seisahtumisessa. Jotenkin en ollut ihan huipputyytyväinen, mutta en jaksanut alkaa jankkaamaan.

Ruutu, kaukaa ilman alustaa. Vain keskustaan meno. Hyvä!

Metallinouto. Olisi varmaan varastanut kapulalle, jos olisi ollut liikkeenohjaus, mutta kun ei ollut, ei varastanut. Annoin namin ennen noutokäskyä. Hyvä nouto.

Kaket. Istu-seiso-maahan oli ihan jees, mitä nyt vähän ehkä vinotti ja pakitti. Maasta seisomaan tarvi kaksi käskyä, koska katteli ja kuunteli ympäriltä tulevia ääniä niin, ettei kuunnellut. Levottomuus jatkui liikkeen loppuun asti. Kävin palkkaamassa namilla välissä. Otin vielä maasta seisomaan ja palkkasin siihen lelulla.

Tunnari. Vieras kasa oikealla minun ja oman kapulan välissä. Käytiin ensin kävelemässä kasan vieressä. Annika vei oman ja näytti sen selkeästi Jetalle, en tiedä olisiko muuten katsonut kapulan vientiä. Nyt kuitenkin katsoi, löysi ja palautti hienosti. Ruhtinallinen päivän ruokasatsi palkaksi. 

Sitten Mollan vuoro. Ja koska Jetta volisi autossa, kun Molla teki, en voinut ottaa sitä enää uudestaan hommiin, joten paikkamakkuu jäi tekemättä.